Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


23.12.20

Πως να φύγει ο/η σύζυγος από τη συζυγική στέγη, όταν δεν πάει άλλο μαζί του/της? (βίντεο)

✔️ Πάτησε το παρακάτω Link για να ενημερωθείς για τη live εκδήλωση 25/9/22 σχετικά με την γονική αποξένωση ➤ https://youtu.be/Ro9z_pHwxhs 💻 Πάτησε αυτό το Link για να παρακολουθήσεις την live εκδήλωση στις 25/9/22 για την γονική αποξένωση ➤ https://youtu.be/rsvKwlM15X0


Ο γάμος, όπως είναι γνωστό, μπορεί να λειτουργεί ομαλά, αλλά μπορεί να παρουσιάσει και σοβαρές ανωμαλίες και να οδηγήσει σε διακοπή της έγγαμης συμβίωσης. Τότε, μέχρι να επιλυθούν οριστικά οι διαφορές των συζύγων, μπορεί να ζητηθεί δικαστικά από τον ένα ή και τους δύο συζύγους η προσωρινή ρύθμιση των σχέσεων τους με ασφαλιστικά μέτρα.


Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο. Είμαι εδώ σήμερα  για να σας μιλήσω για ένα πολύ σημαντικό θέμα, που δεν είναι άλλο από την μετοίκηση του συζύγου από την οικογενειακή στέγη με δικαστική απόφαση.


Καταρχήν να δούμε που μιλάει  ο νόμος για την μετοίκηση και μερικά πράγματα χρήσιμα για το θέμα της απομάκρυνσης του ενός συζύγου από την συζυγική στέγη με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων.


Στο άρθρο 735 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ορίζεται ότι το δικαστήριο μπορεί να διατάξει οποιοδήποτε κατάλληλο ασφαλιστικό μέτρο, που υπαγορεύεται από τις περιστάσεις, προκειμένου να ρυθμίσει τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ των συζύγων ή τις σχέσεις μεταξύ συζύγων και τέκνων.  


Το παραπάνω άρθρο απαριθμεί ενδεικτικά διάφορα μέτρα, που μπορεί να διατάξει το δικαστήριο, όπως τη μετοίκηση ενός από τους συζύγους, να ορίσει ποιά πράγματα δικαιούται ο σύζυγος να παραλάβει για τη χωριστή του εγκατάσταση, να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε σύζυγος θα χρησιμοποιεί το ακίνητο όπου διαμένουν ή τα έπιπλα και σκεύη που χρησιμοποιούν από κοινού, να ορίσει το γονέα στον οποίο ανήκει προσωρινά η άσκηση της γονικής μέριμνας, να αφαιρέσει από τους γονείς τη γονική μέριμνα εν όλω ή εν μέρει και να ρυθμίσει τα σχετικά με την επικοινωνία με το τέκνο. 


Σε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας μπορεί να διατάσσεται ιδίως η απομάκρυνση του συζύγου από την οικογενειακή κατοικία, η μετοίκησή του, η απαγόρευση να προσεγγίζει τους χώρους κατοικίας ή και εργασίας του αιτούντος συζύγου, κατοικίες στενών συγγενών του, τα εκπαιδευτήρια των παιδιών και ξενώνες φιλοξενίας.


Να σημειωθεί ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο σύζυγος που διακόπτει την έγγαμη συμβίωση να ζητήσει προηγουμένως άδεια από το δικαστήριο. Συνίσταται όμως να προβεί σε σχετική εξώδικη έγγραφη δήλωση του προς τον άλλο σύζυγο κατά την αποχώρησή του από την συζυγική στέγη για να μην θεωρηθεί σιωπηρώς ότι πρόκειται για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης. 
Διάρκεια βίντεο 7,27  λεπτά


Σε περίπτωση αποπομπής ή αυτόβουλης αποχώρησης του συζύγου δεν τίθεται θέμα για τον άλλο σύζυγο. Όταν όμως δεν πάει άλλο να συμβιώνουν μαζί οι σύζυγοι και παρόλα αυτά αρνούνται και οι δύο τους να αφήσουν την οικογενειακή στέγη χρειάζεται προς αποφυγή άτοπων και έριδων να ρυθμιστεί προσωρινά η κατάσταση με δικαστική παρέμβαση, δηλαδή με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων μετοίκησης και έκδοση σχετικής απόφασης.


Βάσει της κρατούσας νομολογίας η διατασσόμενη μετοίκηση σε περίπτωση κατεπείγοντος προϋποθέτει συνοίκηση των συζύγων για να θεραπεύσει κάποια κατάσταση, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους προστριβών και καβγάδων των συζύγων.  Έχει κριθεί από τα δικαστήρια ότι ο σύζυγος που φεύγει αυτόβουλα από την οικογενειακή στέγη δεν μπορεί να ζητήσει  δικαστικώς την επανεγκατάσταση του σε αυτήν. Το δικαστήριο βέβαια επειδή είναι ασφαλιστικά μέτρα μπορεί να διατάξει κάθε πρόσφορο μέτρο, που ενδείκνυται για τη ρύθμιση των προσωπικών σχέσεων των συζύγων οι οποίες έχουν διαταραχθεί. Το δικαστήριο όμως δεν είναι υποχρεωμένο να διατάξει το αιτούμενο ασφαλιστικό μέτρο από κάποιον από τους δύο συζύγους. 

Χωρισμός των συζύγων είναι δυνατόν και συνήθως αυτό συμβαίνει  να  συμβεί πριν από την δίκη του διαζυγίου. Ο χωρισμός των συζύγων μπορεί να γίνει μετά από παρέμβαση του δικαστηρίου, δηλαδή δικαστικός ή αναγκαστικός χωρισμός. Μπορεί  όμως να είναι και εξώδικος ή  αυτόβουλος χωρισμός, δηλαδή κατόπιν συμφωνίας του ενός ή και των δύο συζύγων. 


Ο διατασσόμενος χωρισμός, δηλ. μετοίκηση από το δικαστήριο θεωρείται ένα απλό μέτρο πρόνοιας για να αποφευχθούν οι  έντονες διενέξεις μεταξύ των συζύγων. Αυτός που μπορεί να ζητήσει την μετοίκηση και να υποβάλει τη σχετική αίτηση είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος και  όχι τρίτα πρόσωπα, όπως οι γονείς, αδέρφια κ.λπ. Στην αίτηση μετοίκησης πρέπει να αναφερθούν ορισμένα συμβάντα, που υπάρχουν μεταξύ του συζύγου και της συζύγου τα οποία προκάλεσαν την ανωμαλία στο γάμο όπως ύβρεις, βιαιοπραγίες κ.λπ. Χρειάζεται να μνημονευτούν κάποια γεγονότα - περιστατικά προκειμένου το δικαστήριο να θεωρήσει ότι υφίσταται άμεση και επείγουσα ανάγκη να ρυθμιστεί η σχέση των συζύγων και να διακοπεί προσωρινά η συγκατοίκηση των συζύγων με ασφαλιστικά μέτρα. 


Αναλόγως την περίπτωση, θα πρέπει όλα να συνηγορούν ότι υπάρχει επείγουσα περίπτωση να ρυθμιστεί δικαστικά η κατάσταση των συζύγων με την απομάκρυνση του ενός από τη συζυγική εστία για να μην χειροτερεύσουν περαιτέρω οι ήδη τεταμένες συζυγικές σχέσεις τους.  Μαζί με το αίτημα μετοίκησης στην πράξη σωρεύονται και άλλα αιτήματα στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων μετοίκησης, που έχουν να κάνουν με την προσωρινή παραχώρηση της οικογενειακής στέγης, του οικιακού εξοπλισμού αυτής, την επιμέλεια, επικοινωνία τέκνων και τη διατροφή της συζύγου και των τέκνων τους. 


Ακόμη είναι δυνατόν σε εξαιρετικές περιπτώσεις να ζητηθεί η έκδοση προσωρινής διαταγής, που να επιβάλλει την απομάκρυνση συζύγου από την συζυγική κατοικία άμεσα πριν την συζήτηση της σχετικής αίτησης. Το δικαστήριο δεν δεσμεύεται από το αιτητικό της αιτήσεως μπορεί να διατάξει το πιο πρόσφορο μέσο, αφού λάβει υπόψιν του τις περιστάσεις στην εκάστοτε περίπτωση. Ο νόμος αφήνει ελεύθερο το δικαστήριο να αποφασίσει σε ποιες περιπτώσεις να διατάξει την μετοίκηση και πότε να επιβάλλει τη χωριστή παραμονή των συζύγων. Στην απόφασή του αυτή το δικαστήριο μπορεί να λάβει υπόψιν του διάφορες παραμέτρους, όπως την οικονομική περιουσιακή κατάσταση των συζύγων, την υγεία τους,  τις συνθήκες εργασίας τους, ποιος είναι ο μισθωτής, την δυνατότητα του συζύγου να βρει άλλη στέγη,  ποιος σύζυγος  είναι ο υπαίτιος διάστασης και το συμφέρον του παιδιών τους.Εδώ αγαπητοί μου φίλοι έφθασε στο τέλος του ένα ακόμη ενημερωτικό βίντεό μου. 


Να σας υπενθυμίσω εδώ ότι για νομικά θέματα γάμου, διαζυγίων και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να ενημερώνεστε χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com


Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση. Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νσή μου  info@dikigoros-diazygion.gr


Ευχαριστώ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο και ενδιαφέρον το βίντεο αυτό. Εύχομαι να είστε πάντα καλά. 


Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία και δύναμη. Γειά σας.
> Διάβασε επίσης και ένα άλλο σχετικό άρθρο για την μετοίκηση συζύγου:

🎯 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 

Είμαστε περήφανοι για τις πολυάριθμες επιτυχίες που έχει επιτύχει το δικηγορικό μας γραφείο Καβάλας, ιδιαίτερα στους τομείς του οικογενειακού και ποινικού δικαίου. Έχουμε αγωνιστεί και κερδίσει πολλές περίπλοκες και απαιτητικές υποθέσεις, βοηθώντας τους πελάτες μας να ξεπεράσουν δύσκολες νομικές καταστάσεις. 

Το δικηγορικό γραφείο μας έχει σημειώσει αξιοσημείωτες επιτυχίες σε διάφορα πεδία του νομικού τομέα, καταφέρνοντας να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Ειδικά στον τομέα της οικογενειακής και της ποινικής δικαιοσύνης, οι επιτυχίες μας έχουν αφήσει εποχή και ορισμένες καταχωρήθηκαν στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ.

Για τις λύσεις που δώσαμε επιτυχώς στο παρελθόν μπορείτε να δείτε  ενδεικτικά ένα μικρό δείγμα από τις παρακάτω υποθέσεις.  Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ   


⭐ Η οικογένεια είναι το παν! (βίντεο)

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας.... Στις δύσκολες στιγμές σας δεν είστε μόνοι. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια!
-------- . --------
* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


σχετικες αναζητήσεις: ασφαλιστικα μετρα για να φυγει απο το σπιτι, εξωδικο διαζυγιου υποδειγμα,πως να τον κανω να φυγει απο το σπιτι, Διαζυγιο δεν φευγει απο το σπιτι,Διαζυγιο ποτε φευγω απο το σπιτι,σε ποιες περιπτωσεις μπορουμε να κανουμε ασφαλιστικα μετρα,Ποτε κανουμε ασφαλιστικα μετρα,Μετοίκηση προσωρινή διαταγή,ασφαλιστικα μετρα κοστος 2021 Ασφαλιστικα μετρα για απομακρυνση
* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.