Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

23.6.21

Πότε μια μάνα μπορεί να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της - ΜΕΡΟΣ Γ' (βίντεο)

Καλωσήλθατε στο blog μου.

Σήμερα θα συνεχίσουμε με το γ΄ μέρος μιάς σειράς  τριών (3) βίντεο απαντώντας στο  καυτό ερώτημα: πότε μια μάνα μπορεί να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω πάνω στο οικογενειακό δίκαιο και τις εξελίξεις του.

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για τα νέα βίντεό μου.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πότε και πως μπορείς να ασκήσεις τα δικαιώματά σου προς όφελός σου.  Πάμε απευθείας στο θέμα μας χωρίς καθυστέρηση.

Στο α΄ και β΄ μέρος αναλύσαμε εννιά κατηγορίες περιπτώσεων που μπορεί μια μητέρα να χάσει την επιμέλεια του παιδιού της.

Σήμερα στο γ΄ μέρος θα παραθέσουμε στην αρχή την 10η κατηγορία περιπτώσεων,  που εκ παραδρομής παραλείψαμε στο προηγούμενο βίντεο καθώς και άλλες τρεις κατηγορίες (από 11-13) περιπτώσεων από την νομολογία των δικαστηρίων μας, όπου κρίθηκε ακατάλληλη η μητέρα για την επιμέλεια και ότι η ανάθεσή της σε αυτήν  αντιβαίνει στο αληθινό συμφέρον του παιδιού.

10. Μη δημιουργία μιας σταθερής διαπροσωπικής σχέσης της μητέρας με τον γιό της, που να του παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία. Αντίθετα η μητέρα φορτίζει τον γιό της συναισθηματικά ευρισκόμενη σε διαρκή αντιπαράθεση με τον πατέρα του εμποδίζοντας τον τελευταίο να επικοινωνεί μαζί του, παρά το γεγονός ότι ο ανήλικος το επιθυμεί πολύ. Περίπτωση ανάθεσης στον πατέρα της γονικής μέριμνας τέκνου ηλικίας 8 ετών, λόγω της ηλικίας του, του συναισθηματικού δεσμού του με αυτόν, της ολοκληρωτικής, από τη γέννησή του και μετέπειτα, αφοσίωσής του πατέρα σε αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μητέρα του δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την υγεία του και την εν γένει ζωή του.

11. Ωριμότητα των ανηλίκων που εξέφρασαν με ελεύθερη βούληση και ανεπηρέαστα την πρόθεση και την επίμονη επιθυμία τους να έχει την επιμέλειά  ο πατέρας τους σε συνάρτηση με την καταλληλότητά μου μπορούν να κάνουν τον δικαστή να αποφασίσει με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών να αναθέσει στο πατέρα την επιμέλειά τους με τον οποίο είναι πολύ περισσότερο συνδεδεμένα τα ανήλικα με τον πατέρα τους και όχι με τη μητέρα τους. 

Κρίθηκε ότι είναι προς το συμφέρον του ανηλίκου να  μη διαταραχθούν οι ομαλές έως τώρα σχέσεις και να μη διαρραγούν οι δεσμοί του με τους δύο ενήλικους αδελφούς του, οι οποίοι ζουν επίσης στην οικία του πατέρα τους.

Περίπτωση μητέρα της οποίας το παιδί ηλικίας  13 ετών επανειλημμένως έχει εκφράσει την επιθυμία του να ζήσει με τον πατέρα του, που του παρέχει ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και είναι ο πλέον κατάλληλος για την άσκηση της επιμέλειας αυτού. Θέλει το παιδί να φύγει από τη μητέρα και θέλει να ζήσει με τον πατέρα. Τα στοιχεία της υπόθεσης επιβεβαιώνουν κατα τη κρίση του δικαστή  τον ιδιαίτερο ψυχικό δεσμό που έχει αναπτύξει το παιδί με τον πατέρα του, έναν δεσμό που έχει αναπτυχθεί φυσιολογικά και αβίαστα.

Μητέρα με έφηβη κόρη υγιή και ώριμη, χωρίς ψυχοπαθολογικά στοιχεία, με ελεύθερη βούληση, με επιθυμία να διαμείνει με τον πατέρα της που είναι ειλικρινής. Αντίθετα η βίαιη παραμονή του παιδιού στην οικία της μητέρας του ενδέχεται να του δημιουργήσει εναντιωματική προκλητική συμπεριφορά απέναντι στη μητέρα του, επιφέροντας μη αναστρέψιμες και επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης για το τέκνο. 

Συνεκτιμώντας  το δικαστήριο και τα στοιχεία της σταθερότητας των συνθηκών ανάπτυξης της ανήλικης, η οποία βρίσκεται στην κρίσιμη εφηβική ηλικία, αλλά και με γνώμονα το αληθινό συμφέρον της, έκρινε ότι η επιμέλειά της πρέπει μέχρι να αποκατασταθεί η σχέση της με τη μητέρα της, να ανατεθεί στον πατέρα της. Τούτο έκρινε καθόσον ο πατέρας είναι κατάλληλος προς αυτό και συμβάλλει θετικά στην περαιτέρω ομαλή ψυχοσωματική της ανάπτυξη, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ομαλό και ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και συνεπικουρείται στη φροντίδα της από τη νέα του σύντροφο, με την οποία η ανήλικη έχει πολύ καλές σχέσεις.

Εφετειακή απόφαση Αθηνών έκρινε σε μιά υπόθεση ότι αν το περιβάλλον και των δύο γονέων είναι κατάλληλο για την ψυχοσωματική και ψυχοδιανοητική ανάπτυξη του ανηλίκου το δικαστήριο πρέπει να επιλέξει το γονέα με τον οποίο ο ανήλικος έχει μεγαλύτερο ψυχικό δεσμό. 


 Διάρκεια βίντεο 11,26 λεπτά


12.  Περίπτωση ανάθεσης επιμέλειας τέκνου στον πατέρα, λόγω μετοίκησης της μητέρας κατά παράβαση συμφωνίας, δικαστικής απόφασης ή του άρθρου 1519 Α.Κ., όπως ισχύει σήμερα, που ορίζει ότι:  "Η μεταβολή του τόπου διαμονής του τέκνου, που επιδρά ουσιωδώς στο δικαίωμα επικοινωνίας του γονέα με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο, απαιτεί προηγούμενη συμφωνία των γονέων ή προηγούμενη οριστική δικαστική απόφαση μετά από αίτημα οποιουδήποτε από τους γονείς. Το δικαστήριο μπορεί να διατάξει κάθε πρόσφορο μέσο". 

Περίπτωση μητέρας, που αναχώρησε για την Ρουμανία με τα ανήλικα τέκνα της και δήλωσε στον πατέρα αυτών ότι δεν θα ξαναγυρίσει στην Ελλάδα και ότι ο πατέρας δεν θα ξαναέβλεπε τα τέκνα του.  'Εκτοτε η μητέρα παρεμπόδιζε την επικοινωνία του πατέρα μ` αυτά. Δεν εξυπηρετείται το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων. Η μητέρα κατακρατεί παράνομα τα τέκνα τους στη Ρουμανία, χωρίς τη συναίνεση του πατέρα και χωρίς να της έχει ανατεθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια αυτών. Το δικαστήριο ανέθεσε τη προσωρινή επιμέλεια αυτών στον αιτούντα - πατέρα τους λαμβάνοντας υπόψιν τον ιδιαίτερο δεσμό, που έχει μ` αυτά και ιδίως με την μεγαλύτερη θυγατέρα του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από κοντά του για τη Ρουμανία.

13. Αν η μητέρα αδυνατεί για πραγματικούς λόγους (βαριά ασθένεια, αποδημία, αιχμαλωσία, αποκλεισμός πατέρα κ.λ.π.) ή νομικούς λόγους (πχ δικαιοπρακτική ανικανότητα) να  ασκήσει την επιμέλεια ή γονική μέριμνα, την ασκεί μόνος ο άλλος γονέας. Αν έχει διασπαστεί η έγγαμη συμβίωση και έχει ανατεθεί με δικαστική απόφαση η άσκηση της γονικής μέριμνας στον ένα γονέα, αλλά αυτός αδυνατεί να την ασκήσει, αναλαμβάνει ο άλλος γονέας μετά την άσκηση αγωγής ή την κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, εφόσον δεν πιθανολογούνται περιστατικά που να δικαιολογούν την αφαίρεση της άσκησης της γονικής μέριμνας. 

Συναντήσαμε στη νομολογία περίπτωση ανάθεσης της επιμέλειας του τέκνου στον πατέρα. λόγω βαρυτάτης ανίατης ασθενείας της μητέρας του ανηλίκου τέκνου, πάσχοντος από  νοητική καθυστέρηση. ΄Υπήρξαν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ανάθεσης της επιμέλειας του τέκνου στον πατέρα, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της μητέρας πχ σοβαρό ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή  μητέρας με  απρόβλεπτη  συμπεριφορά, που οφείλεται στην παρανοϊκή ψύχωση από την οποία πάσχει και η οποία την καθιστά ακόμη και επικίνδυνη για το ανήλικο τέκνο της, όταν δεν λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. 

Να επισημάνουμε ότι σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέραμε και στα τρία βίντεο  αποδειχθεί  ότι η συμπεριφορά της μάνας θα μπορούσε να έχει ή είχε  δυσμενείς επιπτώσεις στην ψυχοσωματική και ψυχοδιανοητική κατάσταση των ανηλίκων,  η οποία αποτελεί και το βασικότερο αξιολογικό κριτήριο για την ερμηνεία και εξειδίκευση της αόριστης νομικής έννοιας του "συμφέροντος του  τέκνου". Με βάση αυτό κρίνεται η ανάθεση της επιμέλειας στο γονιό και το αν η μάνα ή ο πατέρας είναι ή δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει στα ανήλικα με ειλικρινή και ανυπόκριτη στοργή ήρεμο και ομαλό ατομικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Με το άρθρο 1532 Α.Κ., όπως αντικαταστάθηκε με άρθρο 14 του νέου νόμου 4800/2021 και έχει ισχύ από 16/9/2021 απαριθμούνται ενδεικτικά ορισμένες περιπτώσεις κακής άσκησης γονικής μέριμνας του γονέα, είτε είναι ο πατέρας,  είτε η μητέρα  και είναι οι εξής:

α. η υπαίτια μη συμμόρφωση προς αποφάσεις και διατάξεις δικαστικών και εισαγγελικών αρχών που αφορούν το τέκνο ή προς την υπάρχουσα συμφωνία των γονέων για την άσκηση της γονικής μέριμνας, 

β. η διατάραξη της συναισθηματικής σχέσης του τέκνου με τον άλλο γονέα και την οικογένειά του και η με κάθε τρόπο πρόκληση διάρρηξης των σχέσεων του τέκνου με αυτούς, 

γ. η υπαίτια παράβαση των όρων της συμφωνίας των γονέων ή της δικαστικής απόφασης για την επικοινωνία του τέκνου με τον γονέα με τον οποίο δεν διαμένει και η με κάθε άλλο τρόπο παρεμπόδιση της επικοινωνίας, 

δ. η κακή άσκηση και η υπαίτια παράλειψη της άσκησης του δικαιώματος επικοινωνίας από τον δικαιούχο γονέα, 

ε. η αδικαιολόγητη άρνηση του γονέα να καταβάλλει τη διατροφή που επιδικάστηκε στο τέκνο από το δικαστήριο ή συμφωνήθηκε μεταξύ των γονέων, 

στ. η καταδίκη του γονέα, με οριστική δικαστική απόφαση, για ενδοοικογενειακή βία ή για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή για εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Εν κατακλείδι από την επισκόπηση της νομολογίας διαπιστώσαμε σε αρκετές περιπτώσεις ότι  ο δικαστής αποφάσισε   με γνώμονα το υπέρτερο συμφέρον του τέκνου να μην ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού στη μητέρα του ή να χάσει την επιμέλεια του η τελευταία.  

Από την άλλη πλευρά  να επισημάνουμε ότι αν συντρέχει κάποια από τις περιπτώσεις που αναφέραμε στα τρία βίντεό μας σε βάρος του πατέρα τότε ο δικαστής μπορεί να μην αναθέσει στον πατέρα την επιμέλεια ή να χάσει την επιμέλεια που τυχόν ήδη έχει αυτός, όπως ακριβώς και με την μάνα. Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνδρομή ενός ειδικού δικηγόρου οικογενειακού δικαίου σε υποθέσεις επιμέλειας μπορεί να φανεί χρήσιμη και καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα της δίκης.

Εδώ φθάσαμε στο τέλος. Σας υπενθυμίζω να κάνετε μια επίσκεψη το blog μου στη δ/νση https://kavala-lawyer.blogspot.com για να ενημερωθείτε από την μεγάλη νομική βάση που περιέχει πάνω από 640 νομικά άρθρα, χωρίς κανένα κόστος. 

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους παρακολουθήσατε το βίντεο αυτό καθώς και όλα τα μέλη που εγγραφήκατε στο κανάλι μου και κάνατε like.  

Σε λίγες μέρες  και πάλι μαζί με ένα νέο, χρήσιμο  και ενδιαφέρον θέμα.

Μέχρι τότε  να είστε όλοι καλά. Γειά σας.


* Παρακολουθήστε επίσης και τα παρακάτω βίντεο της σειράς:


ΜΕΡΟΣ Α΄ 

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2021/06/mana-kaki-askisi-epimeleias.html


ΜΕΡΟΣ Β΄  

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2021/06/mana-kaki-askisi-epimeleias2.html


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: Επιμελεια παιδιου στη μητερα, Ποτε μια μανα χανει την επιμελεια,Νομικα δικαιωματα πατερα,Επιμελεια παιδιου σε ανεργη μητερα,επιμελεια παιδιου νεος νομος,ποτε χανει την επιμελεια η μητερα ΕΛΛΑΔΑ Επιμέλεια στον πατέρα μετά από επιθυμία του παιδιού,Ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα,Επιμέλεια στον πατέρα μετά από επιθυμία του παιδιού,Επιμελεια παιδιου στη μητερα,δικηγορος για επιμελεια παιδιου,επιμέλεια παιδιών μετά το διαζύγιο, επιμέλεια τέκνων στον πατέρα* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση.