Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 33 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

17.8.21

Γιατί ο εν διαστάσει σύζυγος χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ένα διαζύγιο? (βίντεο)

Όλα τα παντρεμένα ζευγάρια προχωρούν σε γάμο με τους καλύτερους οιωνούς και όνειρα για μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Στη πορεία όμως  μερικές φορές διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα,  υπαίτια ή ανυπαίτια, δεν ήρθαν όπως τα υπολόγισαν και ανυπέρβλητα προβλήματα στη σχέση οδήγησαν το ζευγάρι σε διάσταση.

Όταν υπάρχει διάσταση συζύγων και ο γάμος πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να "σωθεί", κατά την γνώμη μου, η καλύτερη απόφαση για συζύγους και παιδιά  είναι να λυθεί ο γάμος αυτός και να μη συνεχίσει να ταλαιπωρείται η οικογένεια και τα παιδιά με διατήρηση καταστάσεων που είναι σε βάρος τους. 

Μάλιστα, ο εν διαστάσει σύζυγος έχει λόγο και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ένα διαζύγιο. Αν είσαι εν διαστάσει σύζυγος και θέλεις να μάθεις το ΓΙΑΤΙ παρακολούθησε αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και συνεχίζω να σας ενημερώνω από το κανάλι μου για ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα οικογενειακού δικαίου. Να σας υπενθυμίσω εδώ να εγγραφείτε στο κανάλι μου  κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί κάτω δεξιά για να μη χάνετε κανένα από τα βίντεό μου.

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα μας και στο γιατί χρειάζεται διαζύγιο και μάλιστα ΑΜΕΣΑ ο εν διαστάσει σύζυγος.

Σύμφωνα με το οικογενειακό μας δίκαιο, υπάρχουν δύο νόμιμα μαχητά τεκμήρια καταγωγής από γάμο τέκνων (άρθρα 1465, 1466 Α,Κ,), που προσδιορίζουν τον πατέρα του τέκνου, άσχετα από το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, άσχετα δηλαδή αν πατέρας του τέκνου είναι ο σύζυγος της μητέρας του ή κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο.

Το άρθρο 1465 Α.Κ. ορίζει ότι: «Το τέκνο που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της μητέρας του ή μέσα σε τριακόσιες ημέρες από τη λύση ή την ακύρωσή του τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα τον σύζυγο της μητέρας (τέκνο γεννημένο σε γάμο) (παρ. 1).Τέκνο γεννημένο σε γάμο θεωρείται και το τέκνο που γεννήθηκε ύστερα από μεταθανάτια τεχνητή γονιμοποίηση, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη κατά το άρθρο 1457 δικαστική άδεια, (παρ. 2). 

Αν το τέκνο γεννήθηκε μετά την τριακοστή ημέρα από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου, η απόδειξη της πατρότητας του συζύγου βαρύνει εκείνον που την επικαλείται. Το ίδιο ισχύει και όταν η τεχνητή γονιμοποίηση έγινε μετά το θάνατο του συζύγου, παρά την έλλειψη δικαστικής άδειας (παρ. 3)».


Διάρκεια βίντεο 7,22 λεπτά

Με το  άρθρο αυτό καθιερώνεται ενιαίο τεκμήριο καταγωγής από γάμο, που επιτρέπει τον νομικό προσδιορισμό του πατέρα με βάση την ύπαρξη γάμου κατά τον χρόνο του τοκετού.  Αυτό ως βάση έχει την πραγματικότητα ότι η κυοφορία συνήθως έχει διάρκεια εννέα μηνών και ότι η έγγαμη γυναίκα γεννά το τέκνο του συζύγου της.

Το γεγονός της γέννησης δημιουργεί τον σύνδεσμο του συζύγου με το τέκνο, δηλαδή προσδίδει την ιδιότητα του γεννημένου σε γάμου τέκνου. Ως διάρκεια γάμου νοείται ο χρόνος από το χρονικό σημείο ολοκλήρωσης της τέλεσής του έως την ημέρα της αμετάκλητης λύσης ή ακύρωσής του. Το τεκμήριο καταγωγής από γάμο λειτουργεί και μετά τη λύση (με θάνατο ή διαζύγιο) ή ακύρωση του γάμου. Ο ορισμός του ανώτατου ορίου των τριακοσίων ημερών στηρίζεται στα διδάγματα της βιολογίας και της ιατρικής, κατά τα οποία η κυοφορία μπορεί να διαρκέσει και πέρα των διακοσίων εβδομήντα ημερών. Το τέκνο που γεννιέται εντός των τριακοσίων ημερών θεωρείται, βάσει του ανωτέρω τεκμηρίου από το οποίο καλύπτεται, ότι προέρχεται από τον γάμο της μητέρας του με τον πρώην σύζυγό της. 

Επίσης, το τέκνο, που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου, δεν μπορεί να αναγνωρισθεί από τον αληθινό του πατέρα, πριν χωρήσει προσβολή της πατρότητας του συζύγου της μητέρας και εκδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση, δηλαδή το αναγνωριζόμενο τέκνο πρέπει να έχει την ιδιότητα τέκνου, που γεννήθηκε χωρίς γάμο και, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να καλύπτεται από το μαχητό τεκμήριο της διάταξης του άρθρου 1465 παρ. 1 και 2. 

Στην περίπτωση γέννησης εντός των τριακοσίων ημερών από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου, στην προθεσμία αυτή δεν υπολογίζεται η ημέρα λύσης ή ακύρωσης του γάμου, αλλά η προθεσμία αρχίζει την επόμενη από τον θάνατο του συζύγου, αν ο γάμος λύνεται με τον θάνατό του, ή από την επόμενη που γίνεται αμετάκλητη η απόφαση, αν ο γάμος λύνεται με διαζύγιο από ισχυρό κλονισμό ή συναινετικά ή ακυρώνεται. Αν το τέκνο γεννήθηκε με την πάροδο τριακοσίων ημερών από τη λύση ή ακύρωση του γάμου, δεν υπάρχει το τεκμήριο καταγωγής από τον γάμο της παραγράφου 1, αλλά η απόδειξη της πατρότητας του συζύγου της μητέρας θα πρέπει να γίνει κατά τις γενικές διατάξεις, από εκείνον που επικαλείται την καταγωγή από τον σύζυγο της μητέρα του τέκνου, με την άσκηση αναγνωριστικής αγωγής (απλής) για τη βεβαίωση της ύπαρξης σχέσης γονέα και τέκνου.

Περαιτέρω, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1466 Α.Κ., «αν μέσα στις τριακόσιες ημέρες από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου γεννήθηκε τέκνο από γυναίκα, που τέλεσε νέο γάμο, τεκμαίρεται ότι αυτό έχει πατέρα το δεύτερο σύζυγο, εκτός αν γίνει δεκτή αγωγή για προσβολή της πατρότητάς του, οπότε τεκμαίρεται ότι είναι τέκνο του πρώτου συζύγου».

 Ο νομοθέτης με τη ρύθμιση της προαναφερθείσας διάταξης επιχειρεί να λύσει τη σύγκρουση των τεκμηρίων πατρότητας, που ανακύπτει στην περίπτωση διαδοχικών γάμων της μητέρας, όπου το τεκμήριο της διάταξης του άρθρου 1465 παρ. 1 ΑΚ καλύπτει το τέκνο και ως προς τον πρώην, αλλά και ως προς τον νυν σύζυγό της, θεσπίζοντας τεκμήριο πατρότητας του δεύτερου χρονικά συζύγου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το θεσπιζόμενο τεκμήριο εφαρμόζεται όταν αφενός μεν η γέννηση του τέκνου λαμβάνει χώρα πριν παρέλθουν τριακόσιες ημέρες από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου της μητέρας, αφετέρου δε η σύναψη του νέου γάμου της μητέρας έγινε πριν από τη γέννηση του τέκνου.

Κατά τη διάταξη του άρθρου 1467 του ΑΚ, η ιδιότητα του τέκνου ως προς το οποίο συντρέχει ένα από τα τεκμήρια των άρθρων 1465 και 1466 του ΑΚ ως τέκνου γεννημένου σε γάμο, μπορεί να προσβληθεί δικαστικά στις εξής περιπτώσεις:

1 αν αποδειχθεί ότι η μητέρα δεν συνέλαβε πράγματι από τον σύζυγό της ή 

2. ότι κατά το κρίσιμο διάστημα της σύλληψης ήταν φανερά αδύνατο να συλλάβει από αυτόν, ιδίως εξαιτίας ανικανότητας ή αποδημίας του, ή επειδή δεν είχαν σχέσεις.  

Από τη διάταξη αυτή προκύπτει, ότι το τεκμήριο της καταγωγής του τέκνου από το γάμο, το οποίο είναι μαχητό, μπορεί να ανατραπεί μόνο με αγωγή προσβολής της πατρότητας.

Εν κατακλείδι, στην πράξη σημασία έχει εν προκειμένω ότι ο εν διαστάσει σύζυγος μπορεί να βρεθεί, σε περίπτωση τεκνοποίησης της συζύγου του κατά το χρόνο διάστασής τους από σχέση που διατηρούσε με τον σύντροφό της ή ομοίως μέσα σε 300 μέρες από την λύση του γάμου, με ένα νέο τέκνο. Αυτό το τέκνο θα καταλαμβάνεται από το νόμιμο τεκμήριο του τέκνου γεννημένου μέσα στο γάμο και ο εν διαστάσει ή πρώην σύζυγος θα θεωρείται πατέρας του με όλες τις νόμιμες συνέπειες, άσχετα από το αν δεν είναι ο βιολογικός  πατέρας αυτού του τέκνου. 

Συνεπώς αν από άγνοια ή αδιαφορία οι σύζυγοι δεν προχωρούν σε διαζύγιο και επιμηκύνουν το χρόνο διάστασής τους ή δεν προχωρούν σε αμετάκλητη λύση του γάμου αυτό σημαίνει πως αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, θα πρέπει να εμπλακούν και μάλιστα έγκαιρα σε δικαστικές διαδικασίες, που απαιτούν χρόνο και χρήμα προκειμένου να αποκαταστήσουν την βιολογική αλήθεια ως προς την πατρότητα του παιδιού.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες  για θέματα οικογενειακά, πατρότητας ή αναγνώρισης τέκνου, θα πρέπει απευθυνθείτε έγκαιρα σε ειδικό και έμπειρο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου για να σας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις. 


----------------- . -----------------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  εν διαστάσει σύζυγος, άμεσα διαζύγιο, τεκμήρια πατρότητας, σύγκρουση τεκμηρίων,προσβολή πατρότητας, προσβολή πατρότητας προθεσμία1465 ακ, 1466 ακ, 1467 ακ,τεκμηριο πατροτητας, συγκρουσ τεκμηριων πατροτητας* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο.