Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 30/6/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! ⏳Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο για 1 συναινετικό διαζύγιο. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


5.8.21

Πως έκρινε ο Α.Π. στην διαφωνία γονέων για την ονοματοδοσία ανηλίκου? (βίντεο)

Σήμερα θα μιλήσουμε για  ένα σημαντικό θέμα που δεν είναι άλλο από την ονοματοδοσία ανηλίκου τέκνου που συχνά υπάρχει διαφωνία των γονέων και γίνεται αφορμή να χωρίζουν ζευγάρια ή να μαλώνουν οικογένειες.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας και σας ενημερώνω όπως πάντα, πάνω σε χρήσιμα και επίκαιρα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Σύμφωνα με το οικογενειακό δίκαιο περιεχόμενο της γονικής μέριμνας αποτελεί και η ονοματοδοσία του ανηλίκου για την οποία οι γονείς αποφασίζουν από κοινού κατα τις διατάξεις των άρθρων 1510-1512 ΑΚ. Κάθε απόφαση αυτών σχετικά με την άσκηση της γονικής μέριμνας και την ονοματοδοσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του τέκνου.

Σε περίπτωση όμως που οι γονείς  διαφωνούν και το συμφέρον του τέκνου επιβάλλει να ληφθεί απόφαση, αποφασίζει το δικαστήριο. Αυτό θα άρει την ασυμφωνία των γονέων με τον καθορισμό του κυρίου ονόματος αυτού, με κριτήριο το συμφέρον του ανηλίκου. Σε κάθε περίπτωση θα εκτιμηθούν τα περιστατικά που διαπιστώθηκαν, βάσει αξιολογικών κριτηρίων, που αντλεί το δικαστήριο από τους κανόνες της λογικής και τα διδάγματα της κοινής πείρας. Θα ληφθούν υπόψη, σχετικά με το πρόσωπο του ανηλίκου και τα πορίσματα της εξελικτικής ψυχολογίας και της παιδοψυχιατρικής.

Η ονοματοδοσία  είναι ανεξάρτητη από το μυστήριο του βαπτίσματος (όπου το ανήλικο αποκτά θρήσκευμα και όχι  αναγκαίως και όνομα)  ώστε να απαγορεύεται η μεταβολή του.Το όνομα αποκτάται με την εξωτερίκευση της δικαιοπρακτικής θέλησης των γονέων του είτε κατά τη βάπτιση με δήλωση προς το ληξίαρχο, είτε εντελώς ανεξάρτητα.

Από την μια σύντομη επισκόπηση της νομολογίας για το θέμα της ονοματοδοσίας τέκνων ο Άρειος Πάγος με σχετικές αποφάσεις υποθέσεων ονοματοδοσίας του διαπιστώνουμε ότι έκρινε ως εξής:

1,   Με την υπ΄αριθ.  754/2020 απόφαση ΑΠ  κρίθηκε ότι δεν εξυπηρετεί το συμφέρον του τέκνου το διπλό όνομα. Ο καθορισμός διπλού ονόματος ούτε εγγυάται την ομαλότητα στις σχέσεις των διαδίκων, κυρίως όμως δεν διασφαλίζει την ομαλή ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη των ανηλίκων. Αντίθετα μάλιστα ενέχει τον κίνδυνο αρνητικής επίδρασης στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους, καθώς παρίσταται βέβαιο από τις θέσεις των αντιδίκων ότι δεν θα αποδεχτούν την διπλή ονομασία, αλλά κάθε διάδικος και το αντίστοιχο περιβάλλον του, θα συνεχίσει να αποκαλεί τα τέκνα με το ένα από τα δύο ονόματα της δικής του προτίμησης, προκαλώντας σύγχυση και αναστάτωση στα ανήλικα.  


                                        
                                           Διάρκεια βίντεο 11,05 λεπτά

Τα παιδιά από την αρχή της ζωής τους προσφωνούνται με τα ονόματα " Χ ΚΑΙ Ψ.", στα οποία με προθυμία ανταποκρίνονται αφού με αυτά έχουν καθιερωθεί στις προσωπικές και κοινωνικές τους σχέσεις και γίνονται αποδεκτά κατά τον κρίσιμο χρόνο ως δηλωτικά της ταυτότητάς τους. Η αντικατάσταση αυτών των ονομάτων με άλλα, όπως τα καθορισθέντα διπλά ονόματα ή μόνο τα ονόματα  που προτάθηκαν αντίστοιχα, θα αποβεί σε βάρος της ψυχικής τους υγείας, καθώς εγκυμονεί κίνδυνο διάσπασης της προσωπικότητας των παιδιών ή τουλάχιστον μη ομαλής ψυχοσυναισθηματικής εξέλιξής τους.

2. Με την υπ΄αριθ.  945/2009 απόφαση ΑΠ η διαφωνία ονοματοδοσίας  και η μονομερής εν  αγνοία της μητέρας ονοματοδοσία του τέκνου από τον πατέρα λύθηκε  με το εξής σκεπτικό: "

ΕΠΕΙΔΗ  α. από την αρχή υπήρχε επιθυμία των διαδίκων να δοθεί στο τέκνο το όνομα "Α", με το οποίο από τη γέννησή του προσφωνείται στο περιβάλλον όπου ζει και αναπτύσσεται η προσωπικότητα του.

β.το πρώτο τέκνο των διαδίκων έλαβε, κατ` επιλογή του εναγομένου πατέρα του, το όνομα Π1 προς τιμή της μητέρας του,

γ. η χρήση του ονόματος "Β", το οποίο μονομερώς αν και γνώριζε την αντίθετη βούληση της ενάγουσας, έδωσε ο εναγόμενος σ` αυτό κατά τη βάπτισή του εν αγνοία της, ή χρήση κάποιου άλλου ονόματος, θα αποβεί σε βάρος της ψυχικής του υγείας και θα οξύνει την υπάρχουσα αντιδικία των διαδίκων.

Για αυτό το αληθές συμφέρον του ανηλίκου επιβάλλει να ονομασθεί "Α" το όνομα δηλαδή, που πρότεινε η μητέρα του.

3. Με την υπ΄αριθ.  631/2002 απόφαση ΑΠ κρίθηκε ότι το συμφέρον του τέκνου επιβάλλει να ληφθεί απόφαση, για την άρση της οριστικής αυτής ασυμφωνίας τους, με τον καθορισμό του δοτέου ονόματος με το όνομα    "χ - ψ.",  που αποτελεί συνδυασμό των ονομάτων των πάππων της πατρικής και μητρικής γραμμής αντίστοιχα. Αυτό εξασφαλίζει στο τέκνο την εύνοια και το ενδιαφέρον και των δύο οικογενειών των γονέων και θα τιμά τους πάππους των δύο πλευρών. Δεν πρόκειται δε να αποκτηθεί από το γάμο αυτό δεύτερο τέκνο, ώστε είναι μάταιη η προσδοκία της μητέρας να καλυφθεί το όνομα του εξ αυτής πάππου.

4. Με την υπ΄αριθ.  1700/2001 απόφαση ΑΠ κρίθηκε ότι: η δόση στο τέκνο διπλού ονόματος που συνδυάζει τα ονόματα των δυο πάππων  είναι προς το αληθινό του συμφέρον.

Το διπλό όνομα «Χ-Ψ», που αποτελεί, συνδυασμό των ονομάτων των δύο πάππων από τη μητρική και πατρική γραμμή, θα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την εύνοια ολόκληρης της πατρικής και μητρικής οικογένειας. Με αυτό  θα τεθεί τέρμα στο ζήτημα που αντιμετωπίζει το τέκνο, όταν μεν βρίσκεται με τη μητέρα του, το περιβάλλον της να το αποκαλεί «Ε», όταν δε βρίσκεται με τον πατέρα του, το περιβάλλον του να το αποκαλεί «Σ». Από τη διπλή ονομασία του τέκνου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομαλή ανάπτυξη της προσωπικότητας αυτού.

5. Με την υπ΄αριθ.  825/1995  απόφαση ΑΠ κρίθηκε ότι:

«Το συμφέρον του τέκνου στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιβάλλει να δοθεί σ` αυτό το όνομα Κ.-Π., το οποίο αποτελεί συνδυασμό των ονομάτων των πάππων της πατρικής και της μητρικής γραμμής, αντιστοίχως. Και τούτο γιατί ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει στο παιδί την εύνοια και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο της πατρικής όσον και της μητρικής οικογένειας, γεγονός που συνάγεται και από την περί τούτου ασυμφωνία και σφοδρή αντιδικία των διαδίκων και των οικογενειών τους. Άλλωστε αφού από το γάμο των διαδίκων δεν πρόκειται ν` αποκτηθεί άλλο τέκνο, το μοναδικό υπάρχον τέκνο από το γάμο αυτό θα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλης της πατρομητρικής οικογενείας, αφού θα φέρει το όνομα και των δύο πάππων του, πατρικής και μητρικής γραμμής. 

Σύμφωνα δε με τις παραδόσεις του λαού μας, ο γόνος που φέρει το όνομα ενός προγόνου, κατά κανόνα εξασφαλίζει και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του. Το ανήλικο τέκνο έχει συμφέρον να εξασφαλίσει το ενδιαφέρον και των δύο οικογενειών των γονέων του, πράγμα που θα επιτευχθεί αν δοθεί σε αυτό το ως άνω σύνθετο όνομα, που δεν απάδει στις Ελληνοχριστιανικές παραδόσεις του λαού μας και που αποδέχεται και η μητέρα,

6. Με την υπ΄αριθ.  716/1993   απόφαση ΑΠ κρίθηκε ότι:

Ο πατέρας διεφώνησε όχι μόνον για τον χρόνο της τελέσεως της βάπτισης αλλά κυρίως με την ονοματοδοσία του τέκνου, διότι η μεν μητέρα ήθελε να δοθή το όνομα του πατέρα της, "Δ" ο πατέρας δε το όνομα του πατέρα του "Γ" και έτσι ματαιώθηκε η βάπτιση και η ονοματοδοσία του τέκνου. Το συμφέρον του τέκνου επιβάλλει να ληφθεί απόφαση από το Δικαστήριο, η οποία θα άρει την οριστική αυτή συμφωνία των από  κοινού ασκούντων την γονική μέριμνα του τέκνου γονέων του με τον καθορισμό με αυτή την απόφαση του δοτέου ονομάτος με κριτήριο το συμφέρον του. Το συμφέρον του αυτό επιβάλλει να δοθή το όνομα "Γ- Δ", το οποίο αποτελεί συνδυασμό  των ονομάτων των  πάππων της πατρικής και της μητρικής γραμμής αντιστοίχως. 

Ο συνδιασμός αυτός εξασφαλίζει στο τέκνο την εύνοια και τον ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσον της πατρικής όσον και της μητρικής οικογένειας, όπως προκύπτει από αυτήν την περί τούτου ασυμφωνίαν και σφοδρήν αντιδικία των διαδίκων και των εκατέρωθεν οικογενειών τους. Μάλιστα λόγω της διαστάσεως των συζύγων δεν πρόκειται να αποκτηθή άλλο τέκνον και έτσι το ήδη υπάρχον θα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρου της πατρικής και μητρικής οικογενείας αφου θα φέρει και το όνομα και των δύο πάππων του, πατρικής και μητρικής γραμμής.

6. Με την υπ΄αριθ.  1197/1993  απόφαση ΑΠ  κρίθηκε ότι: Ως προς τη διπλή ονομασία ("Α"-"Α")  ο καθένας από τους γονείς θα αποκαλεί την κόρη τους  με το όνομα της δικής του προτιμήσεως, πράγμα που εγκυμονεί το κίνδυνο της διασπάσεως της προσωπικότητας του παιδιού ή τον κίνδυνο της ομαλής   καθόλα ανελίξεως του χαρακτήρα και της προσωπικότητας αυτού, στο συμφέρον του οποίου και μόνο αποβλέπει το δικαστήριο. Με βάση δε τα  πραγματικά αυτά  περιστατικά, έκρινε  στη θυγατέρα των διαδίκων πρέπει να δοθεί το όνομα "Αλ", μετά από εξαφάνιση  αποφάσεως που είχε κρίνει ότι έπρεπε να δοθεί σ` αυτήν το διπλό όνομα "Αλ"-"Αν".

7. Με την υπ΄αριθ.  1197/1993  απόφαση ΑΠ Η αναιρεσείουσα μητέρα, που είχε την επιμέλεια του τέκνου, μόνη και χωρίς να γνωρίζει ή ερωτηθεί ο αναιρεσίβλητος σύζυγός της, έδωσε σ` αυτό το όνομα Ε.  Κρίθηκε ότι ο πατέρας μπορούσε να βαπτίσει αυτός το  ανήλικο τέκνο,επιλέγοντας τον  ανάδοχο και δίδοντάς του το όνομα Ν., στο οποίο άκουαν οι παππούδες του και από τις δύο πλευρές και δεδομένου ότι το όνομα Ε. και την ανάδοχο   του πρώτου θήλεος τέκνου τους είχε επιλέξει η μητέρα.

Εδώ στο σημείο αυτό ολοκληρώθηκε το θέμα μας.Αγαπητοί φίλοι και φίλες ευχαριστώ που παρακολουθήσατε ακόμη ένα ενημερωτικό και χρήσιμο βίντεο. Σε λίγες μέρες πάλι μαζί σας. Μέχρι τότε εύχομαι καλή δύναμη με υγεία σε όλους σας. Γειά σας.


------ . -------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  ονοματοδοσία ανηλίκου τέκνου, διαφωνία Ονοματοδοσια, βαφτιση εκκλησια, γονικη μεριμνα, άρειος παγος, νομολογια, διπλό όνομα, Που δηλωνω το ονομα του παιδιου, δηλωση ονοματος παιδιου , ονοματοδοσιας,ληξιαρχειο ονοματοδοσια,Ονοματοδοσία θρησκεια,υπευθυνη δηλωση ονοματοδοσιας,τελετη ονοματοδοσιας παιδιου, δικηγορος καβαλας, δικηγορος διαζυγιων. 

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες