Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


13.1.22

Η λύση του άυλου διαζυγίου βήμα - βήμα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σήμερα θα μιλήσουμε για το άυλο διαζυγιο. Πρόκειται γιά έναν εναλλακτικό τρόπο συναινετικού διαζυγίου, μέσω μιάς ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Σου προτείνω να παρακολουθήσεις αυτό το βίντεο γιατί θα ενημερωθείς για τη διαδικασία του  άυλου διαζυγίου βήμα - βήμα, για την προσωπική μου γνώμη για το  άυλο διαζυγιο και το ποιούς συζύγους θα βοηθήσει περισσότερο να λύσουν συναινετικά το γάμο τους.

Μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος για να ενημερωθείτε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας, πότε και πως μπορείτε να τα ασκήσετε προς όφελός σας. 

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για τα νέα βίντεό μου. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο σημερινό θέμα μας. Σε λίγους μήνες πιθανόν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική υπηρεσία άυλου συναινετικού διαζυγίου, μέσω της ενιαίας ψηφιακής Πύλης δημόσιας διοίκησης gov.gr

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης πρόσφατα στις 31/12/21 η σχετική υπ' αριθ. 70057  κοινή απόφαση  Υπουργών Δικαιοσύνης και Επικρατείας. Με βάση αυτήν την απόφαση  η διαδικασία της έκδοσης του συναινετικού άυλου διαζυγίου έχει ορισμένα στάδια και περιγράφεται εν συντομία ως εξής:


ΒΗΜΑ 1. 'Ενας από τους δύο δικηγόρους των σύζυγων, που θέλουν να χωρίσουν, ξεκινά την διαδικασία συναινετικου διαζυγιου και δημιουργεί την υπόθεση της λύσης του γάμου, αφού πρώτα συνδεθεί στην εφαρμογή μέσω κωδικών στο portal Ολομέλειας Δικηγορικων Συλλόγων  Ελλάδος.
Η εφαρμογή αυτή αποκτά αυτόματα από το Μητρώο πολιτών όλα τα στοιχεία των συζύγων, του γάμου τους και της οικογενειακής τους κατάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία αυτή δεν προχωρά σε περίπτωση που τα παραπάνω στοιχεία δεν έχουν καταχωρηθεί ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά στη ληξιαρχική πράξη γάμου ή στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 

Ο δικηγόρος που θα κινήσει τη διαδικασία αυτή καταχωρεί υποχρεωτικά στην εφαρμογή το τελικό σχέδιο του ιδιωτικου συμφωνητικού λύσης γάμου καθώς και τα στοιχεία του συμβολαιογράφου το ΑΦΜ του και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιδίκου δικηγόρου. 

Εδώ να σημειωθει μια δική μου επισήμανση ότι στη πράξη θα πρέπει να προηγηθούν συνεννοήσεις των δύο δικηγόρων για να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο ιδιωτ. συμφωνητικού  πριν την καταχώρησή του στην εφαρμογή. Αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη για την ομαλή περάτωση όλης της διαδικασίας.

Στη συνέχεια ο ίδιος δικηγόρος προχωρά στην οριστική υποβολή της αίτησης. Δικηγόροι, συζυγοι συμβολαιογράφος ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την εκκίνηση της διαδικασίας.


                            
               Διάρκεια βίντεο 8,09 λεπτά 
 
ΒΗΜΑ 2. Ο αντίδικος δικηγόρος ενημερώνεται και καλείται να επιβεβαιώσει τα καταχωρηθέντα  στοιχεία. Σ' αυτό το σημειο μπορεί οποιοδήποτε μέρος να ακύρωσει τη διαδικασία  αναφέροντας υποχρεωτικά λόγο ακύρωσης και ενημερώνονται και τα άλλα μέρη ηλεκτρονικά. Ο δικηγόρος είτε απορρίπτει, είτε επιβεβαιώνει το περιεχόμενο του ιδιωτικού συμφωνητικού. Εφόσον αποδέχεται τα στοιχεία της υπόθεσης καταχωρεί τα στοιχεία του ο δικηγόρος, ώστε να γίνει η συμβολαιογραφική πράξη. Στο σημείο αυτό όπως και πάνω μπορεί να υπάρχει ακύρωση από το άλλο μέρος και σχετική ενημέρωση σε όλα τα μέρη.

ΒΗΜΑ 3. Στο επόμενο στάδιο, εφόσον όλα βαίνουν καλώς, οι σύζυγοι εισέρχονται στην εφαρμογή μέσω κωδικών Taxisnet  λαμβάνουν γνώση του εγκεκριμένου από τους δικηγόρους τους σχεδίου ιδιωτικού συμφωνητικού και εγκρίνουν ή απορρίπτουν το σχέδιο. Αν το εγκρίνουν το συμφωνητικό σημαίνει ότι συναινούν στην  λύση του γάμου και από τη στιγμή αυτή ξεκινά η δεκαήμερη προθεσμία που απαιτεί ο νόμος προκειμένου να συνταχθεί το συμβολαιογραφικό έγγραφο λύσης του γάμου. Οπως παραπάνω ενημερώνονται όλα τα μέρη τα οποία μπορούν να ζητήσουν και ακύρωση της διαδικασίας.


ΒΗΜΑ 4. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία. Τα μέρη έχουν δικαίωμα υπαναχώρησης μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον συμβολαιογράφο. Ολα τα μέρη ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την παρέλευση της δεκαήμερης προθεσμίας. Αν τα μέρη θα αδρανήσουν και παρέλθουν τρεις μήνες από την εκκίνηση της διαδικασίας η υπόθεση ακυρώνεται αυτόματα μέσω της εφαρμογής και τα μέρη θα πρέπει να ξεκινήσουν πάλι την ίδια διαδικασία από την αρχή.
Μετά την παρέλευση των 10 ημερών ο συμβολαιογράφος μπορεί να επεξεργαστεί το τελικό συμβολαιογραφικό έγγραφο λύσης του γάμου και να κατεβάσει το έγγραφο της συμβολαιογραφικής πράξης σε ψηφιακή μορφή. Η  τελική συμβολαιογραφική πράξη  δύναται να εγκριθεί από τους συζύγους τους δικηγόρους είτε μέσω της εφαρμογής αυτής είτε να υπογραφεί εκτός της εφαρμογής δια ζώσης ιδιοχείρως στο γραφείο δηλαδή του συμβολαιογράφου είτε με ηλεκτρονική υπογραφή ισοδύναμη της ιδιόχειρης εγκεκριμένη υπογραφή Ηλεκτρονική. Μέχρι την έγκριση της συμβολαιογραφικής πράξης και από τους δύο συζύγους μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία από το συμβολαιογράφο και να ενημερωθούν ηλεκτρονικά όλοι οι εμπλεκόμενοι.

 
ΒΗΜΑ 5. Η διαδικασία ολοκληρώνεται από το συμβολαιογράφο με την έγκριση της συμβολαιογραφικής πράξης και στο στάδιο αυτό απαγορεύεται να ακυρωθεί η διαδικασία.

ΒΗΜΑ 6. Σε περίπτωση θρησκευτικού γάμου θα πρέπει να γίνει η πνευματική λύση του γάμου και ενημερώνονται όλα τα μέρη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο συμβολαιογράφος ενημερώνει την εφαρμογή για την απόφαση πνευματικής λύσης του γάμου και όλα τα στοιχεία της.

Στη διαδικασία αυτή να πούμε  ότι χρειάζεται να γίνει αυθεντικοποίηση των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων χρηστών με  έναν από τους τρεις τρόπους : είτε με τους κωδικούς Taxisnet είτε με e-banking είτε  να γίνει χρήση συγκεκριμένου πιστοποιητικού ηλεκτρονικής υπογραφής. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία μπορείτε να δείτε στη σχετική υπουργική απόφαση.

Κατά την προσωπική μου γνώμη η διαδικασία αυτή για να λειτουργήσει γρήγορα και απρόσκοπτα απαιτεί από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να δείχνουν αυξημένη επιμέλεια για να μπορεί να προχωρήσει συντονισμενα και να περατωθεί ηλεκτρονικά  η διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου. Επιπρόσθετα θα πρέπει να μην παρατηρηθούν τεχνικές δυσλειτουργίες στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή ιδίως στο αρχικό στάδιο λειτουργίας της.

Πιστεύω ότι το άυλο συναινετικό διαζύγιο θα μπορούσε να αποτελέσει καλή λύση για τους συζύγους που θέλουν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο και  ο ένας/ μία  σύζυγος είναι στο εξωτερικό και ο άλλος σύζυγος στην Ελλάδα, γιατί έτσι θα αποφεύγονται πρόσθετα έξοδα για μετακινήσεις ή το ειδικό πληρεξούσιο σε δικηγόρο για τη λύση του γάμου.  

 
Εν κατακλείδι, για συζύγους που θέλουν συναινετικό διαζύγιο και βρίσκονται στην Ελλάδα  και δεν είναι σε απομακρυσμένες περιοχές είναι προτιμότερο  τον πρώτο καιρό λειτουργίας της εν λόγω εφαρμογης  να επιλέγουν τη λύση του συναινετικού τους διαζυγιου, όχι ηλεκτρονικά, αλλά με τον άλλο τρόπο που ακολουθείται σήμερα.

Αγαπητές φίλες και φίλοι εδώ έφθασε στο τέλος του ακόμη ένα χρήσιμο και επίκαιρο νομικό θέμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα είμαι πάλι μαζί σας σύντομα. Μέχρι τότε εύχομαι να' στε όλοι καλά.-------- . --------* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr Σχετικές αναζητήσεις: Άυλο συναινετικό διαζύγιο,διαδικασία έκδοσης άυλου συναινετικού διαζυγίου, βήμα-βήμα, Gov.gr,ηλεκτρονικά διαζυγιο, ψηφιακή εφαρμογή διαζυγίου, Ηλεκτρονικη αιτηση διαζυγιου, gov.gr διαζυγιο,συναινετικο διαζυγιο 2022, e διαζυγιο, Συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, Ηλεκτρονικά η έκδοση διαζυγιου με μερικά κλικ,απόφαση για ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης άυλου συναινετικού διαζυγίου,Συναινετικό διαζύγιο ηλεκτρονικά σε 10 ημέρες, Ενιαία Ψηφιακή Πύλη Δημόσιας Διοίκηση, πλατφόρμα για Συναινετικό διαζύγιογρήγορα διαζύγιο, πως βγαζω συναινετικο διαζυγιο, ΣΤΑΔΙΑ  συναινετικου διαζυγιου, Συναινετικό διαζύγιο γρήγορα και οικονομικά.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.