Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


21.1.22

Γιατί είναι σε όφελος των παιδιών να μεγαλώνουν και με το πατρικό πρότυπο? (βίντεο)

Σήμερα θα απαντήσουμε στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς χωρισμένους γονείς και ιδίως πατέρες. Θα απαντήσουμε στο γιατί είναι προς το πραγματικό συμφέρον των παιδιών να μεγαλώνουν με το πατρικό πρότυπο. Θα δούμε τι λένε οι δικαστικές αποφάσεις για το πατρικό πρότυπο, γιατί είναι καλό να μεγαλώνουν τα παιδιά και με τους δύο γονείς και με το πατρικό πρότυπο, τί λένε οι ψυχολόγοι και τέλος η προσωπική μου γνώμη στο θέμα αυτό.

Μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος για να πάρετε την απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου, πότε και πως μπορείς να τα ασκήσεις προς όφελός σου. 

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για τα νέα βίντεό μου. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα μας. 

Στη νομολογία δικαστηρίων μας για θέματα επιμέλειας/επικοινωνίας τέκνων έχει γίνει αναφορά αφενός σε ελάχιστες δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν για το πατρικό πρότυπο την λειτουργία του καθώς και αφετέρου στην προσπάθεια μητέρων που αποξενώνουν τα παιδιά τους από το πατέρα ώστε να μεγαλώνουν με ισχνό ή χωρίς πατρικό πρότυπο. Η αναφορά αυτή διαπίστωσα προς λύπη μου ότι είχε να κάνει μόνο με την αναγκαιότητα της επικοινωνίας με τον πατέρα για την  λειτουργία του πατρικού προτύπου και όχι με την συνεπιμέλεια όπως θα έπρεπε.

Από μια μικρή επισκόπηση νομολογίας αναφορικά με το πατρικό πρότυπο ενδεικτικά βρήκα ότι :

Σε μια δικαστική απόφαση διαπιστώνεται πρόθεσή της μητέρας να δημιουργήσει για τα παιδιά ένα εντελώς καινούριο οικογενειακό περιβάλλον με ισχνό πατρικό πρότυπο. 

Σε άλλη απόφαση διαπιστώνεται ότι η μητέρα υποδαυλίζει στα ανήλικα τέκνα αισθήματα αρνητισμού για την  καταγωγή του πατέρα, αποξενώνοντάς τα από το περιβάλλον της πατρικής γραμμής, μεγαλώνοντάς τα χωρίς το πατρικό πρότυπο.

Μία άλλη πάλι δικαστική απόφαση διαπιστώνει ότι μετά από σταδιακή  δημιουργία ισχυρών συναισθηματικών δεσμών  μεταξύ πατέρα και παιδιού που έχει πλέον φτάσει σε κατάλληλη ηλικία η διανυκτέρευση στην οικία που o πατέρας και οι γονείς του διαμένουν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και απαραίτητη για την ψυχοσυναισθηματική  ανάπτυξη του παιδιού και τη λειτουργία του πατρικού προτύπου.

Επίσης σε άλλη απόφαση σημειώνεται ότι είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της καλής σχέσης του ανήλικου παιδιού με τον πατέρα του για την ισορροπημένη διαδικασία εξέλιξής του ιδιαίτερα στην τρυφερή ηλικία, δεδομένου του φύλου του και της ανάγκης του να διαμορφώνεται με βάση και το πατρικό πρότυπο. Η ύπαρξη του πατέρα στη ζωή ενός ανηλίκου είναι δεδομένα σημαντική για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.

Είναι γεγονός ότι η επαφή του παιδιού με τον πατέρα είναι αναγκαία ώστε να μην αποξενωθεί από αυτόν ψυχικά και προκειμένου να καλλιεργηθούν και να αναπτυχθούν, με την πάροδο του χρόνου, τα αμοιβαία μεταξύ τους αισθήματα στοργής και αγάπης που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη του αισθήματος ασφάλειας και ψυχικής ισορροπίας του ανηλίκου.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η κυρία Μαρία Καπερώνη κλινική ψυχολόγος παιδιών και εφήβων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενόψει της αναθεώρησης του Οικογενειακού Δικαίου με το ν. 4800/2021, σε συνέντευξή της τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής:

Τα παιδιά που ζουν εναλλάξ και με τους δύο γονείς εμφανίζουν καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία, αναπτύσσοντας  και υγιέστερες διαπροσωπικές σχέσεις.


    
                                         Διάρκεια βίντεο 8,06 λεπτά 


Τα  παιδιά χρειάζονται τους γονείς σε καθημερινή βάση. Είναι απαραίτητη  η παρουσία και των δύο στη ζωή τους. 'Ολες οι έρευνες δείχνουν πως θα πρέπει να μετέχουν ενεργά στην καθημερινότητα του παιδιού τους, επειδή  στην αντίθετη περίπτωση θα αναπτύξουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Είναι δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς, γιατί οι γονείς ανήκουν στο παιδί και όχι το παιδί σε εκείνους. Είναι βαθιά η ψυχολογική ανάγκη των παιδιών για κάτι τέτοιο.

Η γονική αποξένωση έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και πολλά παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τον πατέρα. Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες το 1/3 των κοριτσιών δεν έχουν την παραμικρή επαφή με τον πατέρα και την πατρική οικογένεια. Με το χωρισμό απομακρύνεται από το παιδί μια ολόκληρη οικογένεια και τους παππούδες. Για αυτό αποτελεί μείζον ψυχολογικό αλλά και κοινωνικό πρόβλημα το να στερούνται αναίτια τα παιδιά τον έναν γονέα. Προκαλείται έλλειμμα ασφάλειας. Όπως λέει και ο Συνήγορος του Πολίτη είναι προς  το συμφέρον του παιδιού η φροντίδα από  δύο πλευρές. Καταλήγοντας, η κυρία Καπερώνη τόνισε ότι «η αποκλειστική επιμέλεια συντηρεί τη σύγκρουση και την αντιδικία, ενώ η συνεπιμέλεια δρα εξισορροπιστικά.»

Επίσης σε άρθρο της η ίδια ψυχολόγος επισήμανε ότι πατέρες, οι οποίοι αλληλοεπιδρούν συχνά με τα βρέφη τους, ανταποκρίνονται στα σήματά τους και αποτελούν σημαντικές φιγούρες στον κόσμο των παιδιών τους, είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε σημαντικούς φορείς κοινωνικοποίησης. Καθώς το παιδί μεγαλώνει, ο πατέρας αποτελεί ένα σημαντικό και θετικό πρότυπο προς μίμηση. Αντίθετα, οι πατέρες που δεν είναι διαθέσιμοι για τα βρέφη τους, μετέπειτα, μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην θεμελίωση ισχυρών συναισθηματικών σχέσεων. Πολλοί ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι ο πατέρας δεν μπορεί να ‘αντικατασταθεί’ και ότι τα παιδιά χωρίς πατρικό πρότυπο εμφανίζουν πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. 

Εν κατακλείδι, μετά από όλα τα παραπάνω καταδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά χωρισμένων γονιών να μεγαλώνουν με συνεπιμέλεια και με το πατρικό πρότυπο, δηλαδή και με τον πατέρα τους, ιδίως τα αγόρια για να έχουν μια ισορροπημένη υγιή οικογενειακή ζωή στο μέλλον. 

Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς τους για να μεγαλώσουν φυσιολογικά και ότι παραμένουν παντοτινά γονείς τους που τα αγαπούν εξίσου. 

Οι χωρισμένοι πατέρες πρέπει να διεκδικούν νόμιμα να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και με το πατρικό πρότυπο. 

Οι δικαστές θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να συναισθανθούν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ότι η λειτουργία του πατρικού προτύπου μπορεί να λειτουργήσει κανονικά μόνο με την συνεπιμέλεια με εναλλασσόμενη κατοικία και όχι με επικοινωνία λίγων ωρών την εβδομάδα, που όχι μόνο δεν αποτρέπει αλλά αντίθετα προκαλεί την αποξένωση.

Αγαπητές φίλες και φίλοι εδώ έφθασε στο τέλος του ακόμη ένα χρήσιμο νομικό θέμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας. Θα είμαι και πάλι μαζί σας σε λίγες μέρες. Μέχρι τότε εύχομαι και ελπίζω να' στε όλοι καλά. Γειά σας.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr Σχετικές αναζητήσεις: πατρικό πρότυπο, λειτουργία πατρικού προτύπου, ισχνό πατρικό πρότυπο, αποξένωση, επικοινωνία, συνεπιμέλεια, εναλλασσόμενη κατοικία, χωρισμένοι γονείς, χωρισμένοι πατέρες, δικηγορος καβαλα, οικογενειακο δικαιο, διαζυγια, επιμελεια

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες