Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


8.9.23

🔥 Η κοινή εναλλασσόμενη επιμέλεια προσκρούει στο συμφέρον του τέκνου? (νομολογία)

Καλησπέρα αγαπητές φίλες και φίλοι. Σήμερα θα απαντήσουμε στο κρίσιμο ερώτημα  "Η κοινή εναλλασσόμενη επιμέλεια προσκρούει στο συμφέρον του τέκνου?" 

Μείνετε μέχρι το τέλος για να παρακολουθήσετε το σημερινό βίντεό μας. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά για τους χωρισμένους γονείς και ιδίως πατέρες τέκνων.  

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - ειδικός δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω συνεχώς με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

🔔 Να σας υπενθυμίσω να εγγραφείτε στο κανάλι μου και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο μου. 

Με την πρόσφατη υπ΄ αριθ. 2089/23 απόφαση του Εφετείου Αθηνών απορρίφθηκε αίτημα κοινής εναλλασσόμενης επιμέλειας ανηλίκου ενός πατέρα.

Με την αγωγή του ο ενάγων - σύζυγος - πατέρας, ζήτησε μεταξύ άλλων να ανατεθεί οριστικά και στους δύο διαδίκους η κοινή εναλλασσόμενη επιμέλεια του ανήλικου τέκνου. Αφού το δικαστήριο ζήτησε εμφάνιση αυτοπροσώπως των διαδίκων και πραγματοποιήθηκε επικοινωνία του δικαστή με το ανήλικο τέκνο τους στη συνέχεια εξέδωσε απόφαση απορριπτική ως προς το αίτημα κοινής εναλλασσόμενης επιμέλειας του ανήλικου τέκνου και απλά ρύθμισε την επικοινωνία του ανηλίκου τέκνου το οποίο διέμενε με την μητέρα του.  Συγκεκριμένα το Εφετείο εν προκειμένω απεφάνθη ότι:

Το αίτημα του εναγομένου - ενάγοντος συζύγου - πατέρα  για κοινή εναλλασσόμενη επιμέλεια του προσώπου της θυγατέρας του προσκρούει αναμφίβολα στο συμφέρον του τέκνου, με γνώμονα του οποίου και μόνο κρίνει το Δικαστήριο. 

Η λύση της κοινής εναλλασσόμενης επιμέλειας, πέραν του ότι θα υποβάλει το τέκνο σε μια διαρκή μετακίνηση από τη μία οικία στην άλλη, θα είχε ενδεχομένως κάποιο νόημα, αν υπήρχε σύμπνοια και ταύτιση απόψεων μεταξύ των διαδίκων ως προς τον τρόπο ανατροφής και διαπαιδαγώγησης του τέκνου τους. 

Κρίθηκε ακόμη  ότι:

➤ 1)  όχι μόνο οι ίδιες οι σχέσεις μεταξύ των διαδίκων είναι τεταμένες, αλλά παρατηρείται και από τους ισχυρισμούς τους διαφορετική φιλοσοφία και τρόπος σκέψης ως προς τα ανωτέρω ζητήματα, γεγονός που θα καθιστούσε το τέκνο δέκτη διαφορετικών υποδείξεων, προτροπών και μηνυμάτων, αν προκρινόταν η παραπάνω λύση, με αναπόφευκτες συνέπειες στην ψυχοσύνθεση του και με προφανή τον κίνδυνο για τη διάσπαση της προσωπικότητας του. 

➤ 2) δεν υφίσταται συμφωνία μεταξύ των διαδίκων ως προς την ανάθεση αλλά και ως προς τον τόπο διαμονής του ανήλικου γιου τους, 

➤ 3) η από κοινού εναλλασσόμενη επιμέλεια του τέκνου δεν κρίνεται επωφελής για τον ίδιο το ανήλικο, ενόψει της αντιδικίας μεταξύ των διαδίκων, διότι α) αφενός μεν θα διαταράξει τις καθημερινές του συνήθειες και τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής του, γεγονός που ενδέχεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχοσωματική του ανάπτυξη, δεδομένης της μικρής ηλικίας του, β) αφετέρου,  θα οδηγήσει πρακτικά σε αδυναμία λήψης σταθερών αποφάσεων για το πρόσωπό του με δυσμενείς συνέπειες για το ίδιο, καθόσον οι σχέσεις μεταξύ των διαδίκων δεν έχουν ακόμη εξομαλυνθεί. 

➤ 4) Το ανήλικο τέκνο έχει αναπτύξει σταθερό ψυχολογικό σύνδεσμο με τη μητέρα του, κατά τρόπο ώστε η απομάκρυνσή του από αυτήν, θα οδηγήσει στη δημιουργία δυσχερούς, από ψυχολογικής άποψης, περιβάλλοντος γι’ αυτό, 

➤ 5) Η ενάγουσα μητέρα είναι υγιής και ικανή να διαπαιδαγωγήσει την ανήλικη και να συμβάλλει στην ομαλή ψυχοσωματική και ψυχοπνευματική της ανάπτυξη. Το αληθινό συμφέρον του ανηλίκου, όπως το καθορίζουν οι βιοτικές και ψυχικές της ανάγκες, επιβάλλει να ανατεθεί οριστικά η αποκλειστική άσκηση της επιμέλειας του  στην ενάγουσα μητέρα του, που είναι ικανή και κατάλληλη να ανταποκριθεί στα καθήκοντά επιμέλειας. 

➤ 6) Το Δικαστήριο σε επικοινωνία που είχε με την ανήλικη διαπίστωσε ότι η θέληση της είναι να διαμένει με τη μητέρα της, στο περιβάλλον της οποίας δημιούργησε και φιλικές σχέσεις με άλλους συνομηλίκους της.

🎯Στον αντίποδα της παραπάνω εφετειακής απόφασης, έρχεται η με αριθ. 78/2023 απόφαση Αρείου Πάγου, που έκρινε σε άλλη υπόθεση ότι πρέπει να εφαρμοστεί η χρονική κατανομή επιμέλειας ανηλίκου τέκνου  και όχι η αποκλειστική επιμέλεια, με γνώμονα το συμφέρον του τέκνου.                                       Διάρκεια βίντεο 9,46 λεπτά 

Με την εν λόγω απόφαση αντίθετα κρίθηκε ότι:

Το συμφέρον του ανηλίκου τέκνου μπορεί να επιβάλει να συμβιώνει τόσο με τη μητέρα του όσο και με τον πατέρα του και, ακολούθως, εφόσον έτσι προκαλείται η μικρότερη δυνατή διατάραξη του τρόπου ζωής του, να ανατίθεται η άσκηση της επιμέλειας αυτού από κοινού στη μητέρα και τον πατέρα του, δηλαδή, να γίνεται χρονική (ή εναλλασσόμενη) κατανομή αυτής ανάμεσα στους δύο γονείς ενώ και η γονική μέριμνα να ανήκει από κοινού και στους δύο, οι οποίοι θα οφείλουν να φροντίζουν για την ομαλή ανάπτυξη και το καλό του τέκνου τους από κοινού. 

Η έλλειψη δε συνεργασίας των γονέων δεν πρέπει να συνιστά εμπόδιο επιλογής της χρονικής κατανομής της επιμέλειας. Επίσης, η τυχόν εξάρτηση της χρονικά κατανεμημένης γονικής μέριμνας ή επιμέλειας από τη διάθεση συνεργασίας των γονέων αποδυναμώνει τη συγκεκριμένη λύση, διότι αφήνει τη δυνατότητα στο γονέα,  και να επιτύχει, μέσω της άρνησής του να συνεργαστεί για μια τέτοια λύση, το μείζον, ήτοι να ασκεί αυτός αποκλειστικά τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια των τέκνων, περιθωριοποιώντας τον άλλο γονέα. Για το σκοπό αυτό, λαμβάνεται υπόψη η προσωπικότητα και η παιδαγωγική καταλληλότητα και υπευθυνότητα κάθε γονέα και συνεκτιμώνται οι συνθήκες κατοικίας και η οικονομική κατάσταση τούτων.

Συγκεκριμένα, το Εφετείο, ορθώς, αποφάνθηκε: 

✔️ α) ότι, ενόψει της διάστασης της έγγαμης συμβίωσης των διαδίκων, το βέλτιστο συμφέρον των ανήλικων θυγατέρων τους, εξυπηρετείται με την ισότιμη συμβολή των γονέων τους και την ουσιαστική συμμετοχή αμφότερων στην ανατροφή και φροντίδα τους -όπως, άλλωστε, συνέβαινε, κατά τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσής τους. Με αυτόν τον τρόπο θα περιοριστούν, κατά το δυνατόν, οι αναπόφευκτες δυσμενείς επιπτώσεις που προκάλεσε στα ανήλικα ο χωρισμός των γονέων τους, θα αποτραπεί η διάρρηξη των σχέσεών τους με τον ένα εκ των δύο και θα εξασφαλιστεί, με τον τρόπο αυτό, η εξέλιξή τους σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες, πνευματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά, εφόσον αμφότεροι (οι γονείς) είναι, με βάση τα πραγματικά περιστατικά, που δέχθηκε ότι αποδείχθηκαν, ικανοί και κατάλληλοι για την άσκηση της επιμέλειας και της φροντίδας τους και 

✔️ β) ότι, ενόψει των ιδιαίτερα τεταμένων σχέσεων των διαδίκων, που καθιστά ιδιαίτερα δυσχερή έως αδύνατη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, την ταυτόχρονη άσκηση συνεπιμέλειας των ανήλικων θυγατέρων τους, ορθώς, επέλεξε, ως μορφή άσκησής της, τη χρονική κατανομή αυτής, εξειδικεύοντας τον τρόπο άσκησης στα επιμέρους θέματα, ιδιαίτερης σοβαρότητας ή βαρύτητας, την οποία οφείλουν να τηρήσουν οι διάδικοι, ανεξάρτητα από τις σχέσεις και τις διαφωνίες τους ή την αντίθεσή τους προς αυτή, θέτοντας ως υπέρτερο καθήκον αυτό του γονέα, μορφή άσκησης της επιμέλειας, η οποία εναρμονίζεται με το σκοπό και το πνεύμα των ανωτέρω διατάξεων, όπως προεκτίθεται. Η ρύθμιση αυτή είναι απολύτως εφικτή, λόγω των προειρημένων συνθηκών και καταστάσεων, ενώ λόγω της γειτνίασης των οικιών των εν διαστάσει συζύγων (διαδίκων) δεν παρεμποδίζονται οι κάθε είδους δραστηριότητες των ανηλίκων.

👉 Εν κατακλείδι το ουσιώδες που κρατάμε είναι ότι ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε με την παραπάνω απόφασή του στην υπόθεση που έκρινε ότι: η   κοινή εναλλασσόμενη επιμέλεια επιβάλονταν για το συμφέρον του τέκνου. Επίσης η έλλειψη συνεργασίας ή διάθεση συνεργασίας των γονέων δεν πρέπει να συνιστά εμπόδιο επιλογής της χρονικής κατανομής της επιμέλειας. Η μη εφαρμογή της κοινής εναλλασσόμενης επιμέλειας (χρονικής κατανομής επιμέλειας) ή συνεπιμέλειας  μπορεί να είναι αντίθετη προς το συμφέρον του τέκνου και να προκαλέσει τον αποκλεισμό του άλλου γονέα και την περιθωριοποίησή του από τον γονέα που είναι περισσότερο συναισθηματικά δεμένος με το παιδί και μπορεί να τα επηρεάσει ή να τα αποξενώσει σε βάρος του άλλου γονέα με τον οποίο δεν διαμένει το παιδί.  

Τελικά, βάσει της εν λόγω απόφασης του Αρείου Πάγου, εάν δεν συντρέξει σπουδαίος λόγος, που εγκυμονεί κινδύνους για το παιδί ή εάν δεν συντρέξει πραγματική αδυναμία άσκησης της συνεπιμέλειας από τον ένα γονέα, λόγω της νόμιμης μόνιμης μετεγκατάστασης του παιδιού σε άλλη πόλη ή χώρα, δεν νοείται ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στον άλλο γονέα ή έστω κατανομή της επιμέλειας.

Στο σημείο αυτό ακόμη ένα χρήσιμο βίντεο έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ για το χρόνο, την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας με νέο ενδιαφέρον θέμα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Γειά σας.


-------- . --------

*Παρακολουθήστε το live με θέμα:

"Πως είναι η κατάσταση μετά το νόμο 4800/21"


🙏 Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.  Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - ☎ Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120 

https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: χρονική κατανομή επιμέλειας, νομολογια, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ, ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ, ΝΟΜΟΣ 4800/21,  ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ,νέο οικογενειακό δίκαιο, Αποκλίσεις από τον κανόνα της συνεπιμέλειας, εναλλασσόμενη κατοικία, Τι γινεται με την συνεπιμελεια, Αποκλειστικη επιμελεια παιδιου, Ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα,επιμελεια παιδιου νεος νομος, Ποτε χανει την επιμελεια η μητερα, νομικες συμβουλές, ειδικος δικηγορος οικογενειακου δικαιου, νομικές συμβουλές, ειδικος νομικος συμβουλος,Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων Οικογενειακού δικαίου, Καβάλα,Εκ περιτροπής χρονική κατανομή ανάθεση επιμέλειας,Κατανομή της γονικής μέριμνας,Μία σημαντική απόφαση, χρονική κατανομή της άσκησης της επιμέλειας, μορφή της εναλλασσόμενης κατοικίας,Εναλλασσόμενη επιμέλεια, χρονική εναλλασσόμενη άσκηση-κατανομή της επιμέλειας, Χρονική - εναλλασσόμενη κατανομή επιμέλειας τέκνων, ΙΣΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.