Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


20.10.23

🔥 Είναι υποχρεωτική η παρουσία δύο δικηγόρων για το συναινετικό διαζύγιο? (βίντεο)

Καλησπέρα αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν σκέφτεστε να χωρίσετε με συναινετικό διαζύγιο τότε το βίντεο αυτό είναι για εσάς.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - ειδικός δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω συνεχώς με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

🔔 Να σας υπενθυμίσω για να κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι μου και ένα κλικ στο καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο μου.

Πάμε λοιπόν κατευθείαν να μιλήσουμε χωρίς καμιά καθυστέρηση για το σημερινό θέμα μας.

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε σχετικά με το συναινετικό διαζύγιο είναι, αν χρειάζονται οι σύζυγοι έναν ή δύο δικηγόρους για να βγάλουν συναινετικό. Ρωτούν:

"Αν έχω μόνο έναν δικηγόρο, θα μπορέσει να εκπροσωπήσει και τους δύο συζύγους;" ή "βγαίνει το συναινετικό με κοινό δικηγόρο?

"Μια γνωστή ή ένας φίλος, μου είπε ότι χρειάζεται μόνο ένας δικηγόρος για να εκδώσει συναινετικό διαζύγιο."

Πολλοί άνθρωποι έχουν εσφαλμένη πληροφόρηση ή είναι σε άγνοια για το πόσοι δικηγόροι χρειάζονται στο συναινετικό διαζύγιο και για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε σήμερα για το σημαντικό αυτό θέμα.

Καταρχήν να επισημάνουμε:

1. την αύξηση των συναινετικών διαζυγίων και 

2. ότι τα συναινετικά διαζύγια αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των διαζυγίων που εκδίδονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα 7-8 στα 10 διαζύγια που εκδίδονται στην Ελλάδα είναι συναινετικά διαζύγια. Είναι συνήθως πιο γρήγορα και λιγότερο δαπανηρά από τα κατ' αντιδικία διαζύγια. Επιπλέον, τα συναινετικά διαζύγια επιτρέπουν στους συζύγους να διατηρήσουν μια καλύτερη σχέση μετά το διαζύγιο, κάτι που είναι σημαντικό για τα παιδιά.

Ωστόσο, τα συναινετικά διαζύγια δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση,  όταν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των συζύγων σχετικά με ζητήματα γονικής μέριμνας ή περιουσιακών διαφορών τους.

Με το άρθρο 22 παρ.2 Ν.4509/2017 από 22.12.2017 αντικαταστάθηκε αρχικά το άρθρο 1441 ΑΚ και καθιερώνεται το συναινετικό διαζύγιο με συμβολαιογραφική πράξη έως σήμερα και όχι με δικαστική απόφαση. Από 22.12.2017  μετά την εκ νέου αντικατάστασή του άρθρου αυτού με το άρθρο 4 Ν. 4800/2021 δεν άλλαξε κάτι έως και σήμερα ως προς το ότι είναι υποχρεωτική η σύμπραξη και παράσταση δύο δικηγόρων από κάθε μέρος, έναν για κάθε σύζυγο για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.

Βάσει των παρ. 1 και 4 του εν λόγω άρθρου 1441 ΑΚ, όπως ισχύει χρειάζεται η παρουσία και υπογραφή ή ψηφιακή σύμπραξη  επί άυλου διαζυγίου πληρεξούσιου δικηγόρου αντίστοιχα για καθέναν από τους συζύγους και για την συμφωνία των συζύγων και για τη συμβολαιογραφική πράξη συναινετικού διαζυγίου.

Ο νομοθέτης προφανώς λόγω του ότι δεν εκδίδεται πλέον συναινετικό διαζύγιο με δικαστική απόφαση, όπως με το προηγούμενο καθεστώς δηλ. πριν από 22.12.2017 και  για υποκατάσταση  της απουσίας του δικαστικού ελέγχου των όρων και συμφωνιών συναινετικού διαζυγίου ορίζει υποχρεωτική την σύμπραξη, παράσταση και υπογραφή των συμφωνιών αυτών και από τους πληρεξουσίους δικηγόρους των συζύγων έναν για κάθε πλευρά. Με το προηγούμενο καθεστώς δεν ήταν υποχρεωτική η παράσταση δύο δικηγόρων έναν από κάθε πλευρά, γιατί εκδίδονταν δικαστική απόφαση και γινόταν δικαστικός έλεγχος των συμφωνιών ως προς την εγκυρότητα και νομιμότητα τους.

Συνεπώς δεν μπορούν οι σύζυγοι να εκπροσωπηθούν με κοινό δικηγόρο στη διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου με βάσει το άρθρο 1441 Α.Κ. 


                                        
                                        Διάρκεια βίντεο 8,02 λεπτά 

Αυτή η αλλαγή έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι μια αχρείαστη οικονομική επιβάρυνση για τους συζύγους, ιδιαίτερα για τους συζύγους που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία και ότι καθιστά το συναινετικό διαζύγιο πιο δύσκολο και χρονοβόρο.

Κατά την δική μου άποψη θα μπορούσε να επιτραπεί η σύμπραξη ενός κοινού δικηγόρου στα απλά διαζύγια 1. όπου οι σύζυγοι δεν έχουν ανήλικα παιδιά, γιατί εκεί δεν χρειάζεται να υπογραφούν συμφωνίες για τα παιδιά για την κατανομή γονικής μέριμνας, την επιμέλεια και την διατροφή τους καθώς και 2. εκεί που δεν υπάρχουν περιουσιακές διαφορές μεταξύ των συζύγων.

Ειδικά στα συναινετικά διαζύγια με ανήλικα τέκνα πιστεύω ότι είναι απαραίτητη η υποχρεωτική παράσταση δύο πληρεξουσίων δικηγόρων ένα για κάθε πλευρά για να διασφαλιστεί ότι οι σύζυγοι θα έχουν την κατάλληλη νομική συμβουλή και νομική υποστήριξη κατά τη διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου, λόγω και των αντικρουόμενων συμφερόντων τους ως γονέων ανηλίκων τέκνων τους.

Εν κατακλείδι, είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι σύζυγοι ότι πλέον χρειάζονται δύο δικηγόροι, έναν για καθένα απ΄ αυτούς και ένα συμβολαιογράφο για τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου και για να μπορούν να πάρουν την κατάλληλη απόφαση για την περίπτωσή τους. 

👉 Εάν σκέφτεστε λοιπόν να χωρίσετε,  ασφαλώς και μπορείτε αν θέλετε  να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μου για περισσότερη πληροφόρηση πάνω στο συναινετικό διαζύγιο ή για να προγραμματίσετε μια διαβούλευση νομικής καθοδήγησης στο γραφείο μου ή εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή διαδικτυακά).

Ευχαριστώ που διαθέσατε τον πολύτιμο χρόνο σας και για την θερμή ανταπόκρισή σας. Μη ξεχάσετε να μιλήσετε για το κανάλι μου στους φίλους σας, που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα για να βοηθηθούν από τα ενημερωτικά χρήσιμα βίντεο μας. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας και πάλι με ένα νέο ενημερωτικό - χρήσιμο βίντεο. Εύχομαι όλες και όλοι να είστε καλά. Γειά σας.


-------- . --------


🙏 Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.  Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - ☎ Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120 

https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 

Σχετικές αναζητήσεις: Συναινετικο Διαζυγιο, Διαδικασία, υποχρεωτική παράσταση δύο δικηγόρων,υποχρεωτική παράσταση δικηγόρων,Συναινετικό διαζύγιο σε συμβολαιογράφο,Ν.4509/2017, υποχρεωτική παράσταση δύο δικηγόρων,Συναινετικό διαζύγιο εξπρές σε συμβολαιογράφο, δύο δικηγόροι,παγιδες στο συναινετικο διαζυγιο,Συναινετικο διαζυγιο διαδικασια,ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,Οικογενειακές Διαφορές,Έκδοση συναινετικού διαζυγίου σε λιγότερο από ένα μήνα,Παράσταση δύο (2) πληρεξούσιων δικηγόρων, υποχρεωτικά ένας δικηγόρος για κάθε σύζυγο, έκδοση  συναινετικής πράξης λύσης του γάμου 


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.