Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

28.11.13

Η αναγνώριση του εκτός γάμου τέκνου από τον πατέρα του και η προσβολή αυτής (Μέρος Α’)

    ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΕΚΝΟΥ

     * Δημοσιεύτηκε    23/ 11/2013   στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας           

   Ο πατέρας μπορεί σύμφωνα με το νόμο να αναγνωρίσει εκούσια ότι το παιδί που γεννήθηκε χωρίς γάμο κατάγεται από αυτόν, σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα.
Πρόκειται για το θεσμό της εκούσιας αναγνώρισης τέκνου στο οικογενειακό δίκαιο μετά το ν. 1329/1083 με τις ρυθμίσεις των άρθρων 1475 - 1478 και 1484 του Αστικού Κώδικα.

Απαραίτητη προϋπόθεση εκούσιας αναγνώρισης είναι το τέκνο που αναγνωρίζεται να έχει την ιδιότητα ενός τέκνου που γεννήθηκε χωρίς γάμο, δηλαδή ενός τέκνου που δεν καλύπτεται από το (μαχητό) τεκμήριο καταγωγής από το γάμο (άρθρο 1465 παρ. 1 ΑΚ) είτε γιατί γεννήθηκε από την αρχή από άγαμη μητέρα, είτε γιατί έπαυσε εκ των υστέρων να καλύπτεται από το τεκμήριο, λόγω επιτυχούς προσβολής της πατρότητας, καθώς και τέκνου που δεν έχει ήδη αναγνωρισθεί ως τέκνο άλλου πατέρα.Τέκνο που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της μητέρας του, που δεν λύθηκε, τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα το σύζυγο της μητέρας, έστω κι αν αυτό συνελήφθη κατά το χρόνο της διαστάσεως των συζύγων. Αναγνώριση τέκνου που έχει υπέρ αυτού το τεκμήριο καταγωγής από γάμο, δεν συνιστά αναγνώριση κατά το νόμο και, αν γίνει, είναι, κατά μία άποψη, άκυρη, κατ` άλλη άποψη ανυπόστατη, αφού ελλείπει η προϋπόθεση του πραγματικού στοιχείου της εκουσίας αναγνώρισης. Επομένως η αναγνώριση πρέπει να επαναληφθεί μετά την προσβολή της πατρότητας και αφού γίνει αμετάκλητη η σχετική απόφαση για την προσβολή.

Δεν είναι τέκνο γεννημένο χωρίς γάμο των γονέων του αυτό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της μητέρας του ή μέσα σε τριακόσιες ημέρες από τη λύση του, διότι το τέκνο αυτό τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα τον σύζυγο της μητέρας του, εωσότου ασκηθεί και γίνει δεκτή με αμετάκλητη δικαστική απόφαση αγωγή για την προσβολή της πατρότητας αυτού.

Πριν από το χρονικό αυτό σημείο ανατροπής του τεκμηρίου το τέκνο που καλύπτεται από το τεκμήριο αυτό δεν μπορεί να αναγνωριστεί εκούσια ή δικαστικά από τρίτο πρόσωπο, τυχόν δε αναγνώρισή του δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα.

Η αναγνώριση προ της επιτυχούς προσβολής πατρότητας με αμετάκλητη απόφαση είναι ανυπόστατη. Το ίδιο συμβαίνει όταν το αναγνωριζόμενο τέκνο έχει ήδη αναγνωρισθεί έγκυρα με εκούσια ή δικαστική αναγνώριση. Είναι δυνατή η εκούσια αναγνώριση υιοθετημένου τέκνου. Η αναγνώριση του τέκνου μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρόνο, είτε το παιδί είναι ανήλικο, είτε ενήλικο, ακόμη και κυοφορούμενο, υπό την αίρεση ότι θα γεννηθεί ζωντανό. (επέλευση αποτελεσμάτων από το χρόνο γέννησής του). Επιτρεπτή η αναγνώριση ακόμη και μετά το θάνατο του τέκνου.

Αυτός που προβαίνει σε εκούσια αναγνώριση θα πρέπει να είναι ο φυσικός πατέρας και να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα. Σε περίπτωση που ο πατέρας έχει πεθάνει ή δεν έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, ή έχει κηρυχθεί σε αφάνεια τότε η αναγνώριση του τέκνου μπορεί να γίνει από τον παππού ή τη γιαγιά πατρικής γραμμής από κοινού ή χωριστά.

Η δήλωση αναγνωρίσεως είναι προσωπική (αυτοπρόσωπη), μονομερής, μη απευθυντέα (δεν απαιτείται να απευθυνθει σε κάποιον), προαιρετική και εκούσια, δηλαδή δεν μπορεί να εξαναγκασθεί ο πατέρας σε αυτήν ή να καταδικασθεί σε αποζημίωση αν δεν προβεί σε δήλωση αναγνώρισης. Επίσης η δήλωση έχει διαπλαστικό χαρακτήρα (διαπλάσσει νέα έννομη κατάσταση) και κατά συνέπεια δεν υπόκειται σε ανάκληση.

Ο πατέρας μπορεί να αναγνωρίσει ως δικό του το τέκνο που γεννήθηκε χωρίς γάμο, εφόσον συναινεί σ` αυτό και η μητέρα.
Η αναγνώριση από τον πατέρα ή τους γονείς του γίνεται με αυτοπρόσωπη δήλωση ενώπιον συμβολαιογράφου ή με διαθήκη. Διαφορετικά υπάρχει ανυπόστατη αναγνώριση.

Η συμβολαιογραφική Συναίνεση του άνδρα σε τεχνητή γονιμοποίηση, που προβλέπεται στο άρθρο 1456 § 1 εδ. β, επέχει θέση εκούσιας αναγνώρισης. Η αντίστοιχη Συναίνεση της γυναίκας ισχύει και ως συναίνεσή της στην εκούσια αναγνώριση.

“Αρθρο 1456-Κάθε ιατρική πράξη που αποβλέπει στην υποβοήθηση της ανθρώπινης αναπαραγωγής, σύμφωνα με τους όρους του προηγούμενου άρθρου, διενεργείται με την έγγραφη Συναίνεση των προσώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν τέκνο. Αν η υποβοήθηση αφορά άγαμη γυναίκα, η Συναίνεση αυτής και, εφόσον συντρέχει περίπτωση ελεύθερης ένωσης, του άνδρα με τον οποίο συζεί παρέχεται με συμβολαιογραφικό έγγραφο. Η Συναίνεση ανακαλείται με τον ίδιο τύπο μέχρι τη μεταφορά των γαμετών ή των γονιμοποιημένων ωαρίων στο γυναικείο σώμα. Με την επιφύλαξη του άρθρου 1457, η Συναίνεση θεωρείται ότι ανακλήθηκε, αν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συναινέσει πέθανε πριν από τη μεταφορά.”
Αν το τέκνο έχει πεθάνει, η αναγνώριση ενεργεί υπέρ των κατιόντων του.

Η Συναίνεση της μητέρας, σύμφωνα με το άρθρο άρθρο 1475, παρέχεται με δήλωση ενώπιον συμβολαιογράφου. Είναι εκούσια και προαιρετική, μη απευθυντέα και απολύτως προσωπικού χαρακτήρα. Οι δηλώσεις της αναγνώρισης και της Συναίνεσης γίνονται αυτοπροσώπως και χωρίς αίρεση ή προθεσμία. Ανάκληση των δηλώσεων είναι ανίσχυρη. Χωρίς τη συναίνεση της μητέρας η εκούσια αναγνώριση είναι άκυρη. Η τυχόν μεταγενέστερη συναίνεση της μητέρας για αναγνώριση του τέκνου από τον πατέρα ισχυροποιεί αναδρομικά την αναγνώριση. Αν υπάρχει άρνηση συναίνεσης της μητέρας μπορεί να κινηθεί διαδικασία δικαστικής αναγνώρισης του τέκνου με αγωγή του πατέρα ή στη περίπτωση άρθ. 1475 παρ. 2 Α.Κ. του παππού ή της γιαγιάς πατρικής γραμμής σε περίπτωση αναγνώρισης από αυτούς (θάνατος ή δικαιοπρακτική ανικανότητα πατέρα ή αφάνεια).

Δικαίωμα έχει η μητέρα να αρνηθεί τη συναίνεση αν εκείνος που θέλει την αναγνώριση δεν είναι ο βιολογικός πατέρας. Η συναίνεση της μητέρας απαιτείται πάντοτε, είτε ενώπιον συμβολαιογράφου ή είτε με διαθήκη με επιφύλαξη άρθ. 1475 παρ. 2 ΑΚ. "Η συμβολαιογραφική Συναίνεση του άνδρα σε τεχνητή γονιμοποίηση, που προβλέπεται στο άρθρο 1456 § 1 εδ. β, επέχει θέση εκούσιας αναγνώρισης. Η αντίστοιχη Συναίνεση της γυναίκας ισχύει και ως συναίνεσή της στην εκούσια αναγνώριση."

Αν η μητέρα έχει πεθάνει ή δεν έχει δικαιοπρακτική ικανότητα ή έχει κηρυχθεί σε αφάνεια, η αναγνώριση γίνεται με μόνη τη δήλωση του πατέρα.

                                => Μην χάσετε και το Β΄Μέρος του άρθρουΓιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                         
Ερώτηση: Μπορεί ανήλικος, 17 χρονών, να προβεί σε εκούσια αναγνώριση τέκνου;"

Απαντηση: Ασφαλώς και μπορεί  αυτοδυνάμως (χωρίς σύμπραξη νομίμου αντιπροσώπου του) να προβεί με συμβολαιογραφική πράξη ως περιορισμένα ικανός δικαιοπρακτικά (εφόσον εχει ικανότητα διάκρισης), όπως γίνεται δεκτό από νομικούς συγγραφείς (Γεώργιος Παπαδημητρίου Εφέτης, σελ. 393 τομ. β οικογεν. δίκαιο και Απ. Γεωργιάδης - Μ. Σταθόπουλος Ερμηνεία Α.Κ.  τομ. VII σελ. 606)  αλλά και από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ανικανότητα για δήλωση εκούσιας αναγνώρισης έχουν μόνο τα πλήρως ανίκανα για δικαιοπραξία πρόσωπα  κάτω των 10 ετών και όσοι  είναι σε καθεστώς πλήρους στερητικής δικαστικής συμπαράστασης.


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα

Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120, giagkoud@yahoo.com Σχετικές αναζητήσεις: εκουσια αναγνωριση κυοφορουμενου τεκνου,αναγνωριση τεκνου απο παντρεμενο,δηλωση παιδιου στο ληξιαρχειο χωρις γαμο,ληξιαρχειο αθηνων αναγνωριση τεκνου,ονοματοδοσια τεκνου χωρις γαμο,αναγνωριση τεκνου εντος γαμου,αναγνωριση τεκνου 2018,αναγνωριση τεκνου απο αλλοδαπο,δημοτικοτητα τεκνου, αναγνωριση τεκνου πριν τη γεννηση,  κυοφορούμενου τέκνου πριν την γέννηση, αναγνώριση παιδιού, εκούσια αναγνώριση, τέκνο εκτός γάμου, τέκνο χωρίς γάμο, προσβολή αναγνώρισης τέκνου, δήλωση αναγνώρισης τέκνου.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση.