Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


26.5.14

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για το συναινετικό διαζύγιο

*    * Δημοσιεύτηκε  24/ 5 /2014  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας      

  Το συναινετικό διαζύγιο είναι η λύση του γάμου, κατόπιν κοινής συμφωνίας των συζύγων, με δικαστική απόφαση, όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου. Προκειμένου να εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο απαιτούνται τα παρακάτω:

1.  Πληρεξούσιος Δικηγόρος κοινός ή ένας για κάθε σύζυγο,
2. Γάμος διάρκειας τουλάχιστον έξι (6) μηνών (πριν από την κατάρτιση του συμφωνητικού συναινετικής λύσης του γάμου),
3. Υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού για συναινετική λύση του γάμου από τους δύο συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους (ή τον κοινό πληρεξούσιο δικηγόρος τους). Η υπογραφή του συμφωνητικού αυτού μπορεί να γίνει μόνον από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους (ή τον κοινό πληρεξούσιο δικηγόρος τους), εφόσον είναι εφοδιασμένοι με ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, το οποίο πρέπει να έχει δοθεί μέσα στον τελευταίο μήνα πριν από την υπογραφή του συμφωνητικού λύσης του γάμου,
4. Αν υπάρχουν ανήλικα τέκνα απαιτείται το παραπάνω συμφωνητικό να συνοδεύεται από άλλο ιδιωτικό συμφωνητικό, που αφορά την επιμέλεια και την επικοινωνία των ανήλικων τέκνων ή τη διατροφή αυτών (ομοίως με τον ανωτέρω τρόπο),


                                             
5. Ληξιαρχική πράξη γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας,
6. Κατάθεση κοινής αίτησης έκδοσης συναινετικού διαζυγίου, υπογραφόμενη από τους πληρεξούσιους δικηγόρους ή τον κοινό πληρεξούσιο δικηγόρο των αιτούντων συζύγων στο αρμόδιο δικαστήριο. Προσδιορισμό δικασίμου για εκδίκαση με τη διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας στη Γραμματεία του δικαστηρίου. Νομότυπη παράσταση των συζύγων στην ορισθείσα δικάσιμο και εμπρόθεσμη κατάθεση των προτάσεων από τους πληρεξούσιους ή τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους με τα σχετικά πιό πάνω έγγραφα.
Το αρμόδιο κατά τόπο μονομελές πρωτοδικείο, με απόφαση, που εκδίδεται κατά τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, επικυρώνει τις ανωτέρω συμφωνίες και κηρύσσει τη λύση του γάμου, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις. Η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου που αφορά την επιμέλεια, επικοινωνία και διατροφή των ανήλικων τέκνων αποτελεί εκτελεστό τίτλο.

Η έγγραφη συμφωνία για την επιμέλεια των τέκνων και την επικοινωνία με αυτά, ισχύει ώσπου να εκδοθεί η απόφαση για το θέμα αυτό, σύμφωνα με το άρθρο 1513 Α.Κ. (δικαστική ρύθμιση γονικής μέριμνας επί διαζυγίου ή ακύρωσης γάμου). Η συμφωνία αυτή είναι εντελώς διαφορετική από την σύμβαση για την λύση του γάμου. Πρέπει να είναι μεταγενέστερη από την τελευταία (λύσης γάμου), αφού η τελευταία αποτελεί προϋπόθεση της πρώτης, αποτελεί δε (η συμφωνία αυτή) ουσιαστική προϋπόθεση του συναινετικού διαζυγίου όχι όμως του παραδεκτού αυτού και είναι ιδιόρρυθμη σύμβαση, που η ισχύς της εξαρτάται από την επικύρωση της με την απόφαση που λύνει το γάμο, έως την έκδοση της οποίας δεν παράγει αποτελέσματα. Η ρύθμιση με τη συμφωνία αυτή κι άλλων συνεπειών (π.χ. για διατροφή των συζύγων, για τη ρύθμιση της χρήσης της οικογενειακής στέγης, την κατανομή των κοινών κινητών) που δεν προβλέπονται από το νόμο, δεν μπορεί να επικυρωθεί από το Δικαστήριο, ακόμη κι αν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία για τη διατροφή και επιμέλεια των τέκνων και αυτό προκύπτει από τη γραμματική διατύπωση της διάταξης. Αν ο νομοθέτης επιθυμούσε να επικυρώνονται από το Δικαστήριο και άλλες συμφωνίες που αφορούν στις προσωπικές ή περιουσιακές σχέσεις των συζύγων μεταξύ τους, θα το όριζε ρητά στο Νόμο (απόφ. με αριθ. 381/2013 ΜΠΡ ΧΑΝ).

Μετά την έκδοση του διαζυγίου με την συνδρομή του πληρεξούσιου δικηγόρου η απόφαση καθίσταται αμετάκλητη. Γίνεται παραίτηση των συζύγων από την άσκηση των ενδίκων μέσων σχετική αίτηση στον αρμόδιο εισαγγελέα περί λύσης του γάμου. Ο θρησκευτικός γάμος λύεται πνευματικά με έκδοση από την Μητρόπολη πνευματικού διαζευκτηρίου και καταχωρείται με σχετική δήλωση του συζύγου στο περιθώριο της ληξιαρχικής πράξης γάμου η λύση του γάμου (θρησκευτικού ή πολιτικού) στο αρμόδιο ληξιαρχείο.

Η διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου είναι πιο οικονομική και πολύ σύντομη (μία δίκη διαζυγίου) σε σχέση με την διαδικασία του διαζυγίου με αντιδικία. Λόγω της οικονομικής κρίσης το συναινετικό διαζύγιο επιλέγεται για οικονομικούς λόγους από το ζευγάρι για να χωρίσει πολιτισμένα και οικονομικά. Μία άλλη καλή λύση είναι το διαζύγιο λόγω διετούς διάστασης (αμάχητο τεκμήριο ισχυρού κλονισμού γάμου άρθ. 1439 παρ 3 Α.Κ.). Στη τελευταία περίπτωση της συνεχούς διετούς διάστασης, απαιτείται απλά για την έκδοση του διαζυγίου να έχει συμπληρωθεί η διετία κατά το χρόνο συζήτησης της αγωγής διαζυγίου (όχι υποχρεωτικά κατά το χρόνο κατάθεσης της αγωγής), χωρίς μάλιστα να απαιτείται καμιά άλλη προϋπόθεση.

            Δείτε και το σχετικό video για το συναινετικό διαζύγιο.
.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ/ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Στην Ελλάδα τα δικαστήρια ακολουθούν τον κανόνα της αποκλειστικής επιμέλειας με το σκεπτικό ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων σε ένα γάμο που διαλύεται με τον έναν ή άλλον τρόπο (συναινετικά ή με αντιδικία). Στο συναινετικό διαζύγιο επίσης ο δικαστής με αυτο το σκεπτικό επικυρώνει το ιδιωτικό συμφωνητικό επιμέλειας και επικοινωνίας. Οι δικηγόροι προς αποφυγήν ταλαιπωρίας οικονομικής και χρόνου των εντολέων τους (πιθανή μη επικύρωση και επαναληψη συζήτησης με νεα έξοδα -μετα από τροποποίηση συμφωνητικού) και διότι οι περισσότεροι πιστευουν οτι ένας απο τους γονεις θα πρεπει να εχει αποκλειστική επιμέλεια και για το καλό των παιδιών (συναινετικό δεν σημαίνει πάντα πολιτισμένο χωρισμό) συμβουλεύουν στην πλειοψηφία τους συμφωνία με επιμέλεια αποκλειστική στον ένα γονέα. Βέβαια αυτή η συμφωνία είναι για τις ανάγκες έκδοσης συναινετικού διαζυγίου και μπορεί ο ένας ή ο άλλος απο τους συζύγους να ζητήσει διαφορετική ρύθμιση σε άλλο δικαστήριο . 

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η επιμέλεια των παιδιών ανατίθεται δικαστικώς στην μητέρα, ενω ο πατερας δεν την διεκδικεί στις περισσότερες των περιπτώσεων, οπότε δεν υπάρχει κατά κανόνα τέτοιο θέμα ακόμη και στα συναινετικά. Κάθε περίπτωση οικογενειακή είναι διαφορετική ( διαφέρει καθε οικογένεια) και θα ήταν παρακινδυνευμένο να πει κανείς για το ότι η συνεπιμέλεια θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ του συμφέροντος των ανηλίκων τέκνων και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά ένα θεσμοθετημένο πλαίσο στήριξης και καθοδήγησης της κάθε οικογενειας και των παιδιών της με αρωγη του κρατους από ειδικούς επιστήμονες (οικογενειακό σύμβουλο, παιδοψυχολόγο).
 - Σε κάθε χωρισμό το φλέγον ζήτημα ειναι η διατροφή και από εκεί ξεκινάνε οι περισσότερες διαμάχες μεταξύ του ζευγαριού ακόμη και για θέματα επιμέλειας και επικοινωνίας τέκνων.Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
giagkoud@yahoo.com
                                                                                                                                                                     
                           
  
                                                                                                                                    

λέξεις κλειδιά: συναινετικό διαζύγιο, χωρισμός, διάζευξη, προϋποθέσεις συναινετικού, δικηγόρος Καβάλας, δικηγοροι διαζυγίων, συναινετικό διαζύγιο διαδικασία, συναινετικό διαζύγιο ιδιωτικό συμφωνητικό, συναινετικό διαζύγιο παραίτηση από ένδικα μέσα.

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.