Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". - Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω της φόρμας "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 530 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 750.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μπορείς να μας εμπιστευτείς και εσύ τώρα! Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Website: Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr
* Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Προσοχή: Νέος Ποινικός Κώδικας & Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σε ισχύ από 1 Ιουλίου 2019.
voice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


25/6/15

Τι ισχύει για το γάμο ανηλίκων;

* Δημοσιεύτηκε  16/5/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας         

Κατά το άρθρο 1350 παρ. 2 του Αστικού Κώδικα για τη σύναψη έγκυρου (άρθρο 1372 παρ. 1 του Α.Κ) γάμου οι μελλόνυμφοι πρέπει κατά την μέρα τέλεσης του γάμου τους να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Το αρμόδιο δικαστήριο ΜΠΟΡΕΙ, αφού ακούσει τους μελλονύμφους και τα πρόσωπα που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου (δεν απαιτείται συναίνεση αυτών), να επιτρέψει τον γάμο (παροχή άδειας προ της τέλεσης) και πριν από τη συμπλήρωση αυτής της ηλικίας αν η τέλεσή του επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο.


Photo credit: grietgriet from morguefile.com

   Κατά την έννοια της διάταξης αυτής σπουδαίο λόγο (νομική έννοια) από τον οποίο επιβάλλεται η τέλεση του γάμου ανηλίκου αποτελεί κάθε περιστατικό που συνάπτεται με το πρόσωπο του ανηλίκου ή και του άλλου μελλόνυμφου (ενηλίκου) και το οποίο, λαμβανομένου πάντως πρωταρχικώς υπόψιν του συμφέροντος του ανηλίκου, δικαιολογεί τη σύναψη του γάμου πριν από τη συμπλήρωση της νόμιμης ηλικίας (συγγνώμη ηλικίας). Θα πρέπει να εξυπηρετείται το συμφέρον του ανηλίκου μελλόνυμφου (ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό κ.λ.π.) και όχι απλά να μην βλάπτεται. Ως τέτοια περιστατικά που συνιστούν σπουδαίο λόγο θεωρούνται, μεταξύ των άλλων, ο μακρός ερωτικός δεσμός των μελλονύμφων, η ανάγκη προστασίας του ανηλίκου από τα δυσμενή σχόλια της κοινωνίας για τον δεσμό αυτόν, η εγκυμοσύνη, ο κίνδυνος από την αναβολή του γάμου, η μακρά ολοκληρωμένη σχέση των μελλονύμφων. Ο νόμος δεν ορίζει κατώτατο όριο ηλικίας για την τέλεση γάμου με άδεια του δικαστηρίου, πάντως όμως θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο ότι άδεια γάμου δεν μπορεί να δοθεί σε ανήλικο που δεν έχει ούτε περιορισμένη δικαιοπρακτική ικανότητα, δηλαδή δεν έχει συμπληρώσει τα δέκα χρόνια, αφού κατά το άρθρο 1351 του αστικού κώδικα ο ανίκανος για δικαιοπραξία, ο οποίος κατά το άρθρο 128 είναι και ο μη συμπληρώσας το δέκατο έτος της ηλικίας του, δεν μπορεί να συνάψει γάμο. Από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 1350 §2 και 1373 αριθ. 2 Α.Κ. προκύπτει ότι οι ανήλικοι μελλόνυμφοι (ο ένας ή και οι δύο) που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους μπορούν να συνάψουν γάμο μετά από άδεια του Δικαστηρίου, η οποία δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από προηγούμενη ακρόαση των προσώπων που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου και εφ` όσον η τέλεση του γάμου επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο. Αν οι ανήλικοι τελέσουν γάμο χωρίς τη συνδρομή των νομίμων προϋποθέσεων (νόμιμη ηλικία και άδεια δικαστηρίου), ο γάμος αυτός πάσχει από ακυρότητα, η οποία όμως αίρεται, αν ο γάμος αυτός εγκριθεί εκ των υστέρων από το Δικαστήριο με παροχή σχετικής άδειας ή αφού ο/η σύζυγος συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και αναγνωρίσει το γάμο αυτό. Πρόκειται δηλαδή για ακυρότητα θεραπεύσιμη. Παρά την ακυρότητα όμως εφόσον ο γάμος αυτός δεν ακυρωθεί με αμετάκλητη απόφαση παράγει όλα τα αποτελέσματα του έγκυρου γάμου (άρθρα 1376, 1354 Α.Κ.).

Η αίτηση για παροχή άδειας γάμου ανηλίκου υποβάλλεται από τα πρόσωπα που έχουν την επιμέλεια του προσώπου του και επιδίδεται πάντα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Δικάζεται από το αρμόδιο Ειρηνοδικείο της συνήθους διαμονής του ανηλίκου με τη διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας. Σε περίπτωση που ο ανήλικος είναι 16 ετών μπορεί ο ίδιος αυτοπροσώπως να υποβάλει την σχετική αίτηση με δικηγόρο (άρθρο 742 Κ.Πολ.Δ) αφού θεωρείται ικανός να παρίσταται επί δικαστηρίου για να ζητήσει την άδεια του δικαστηρίου για να τελέσει γάμο, καλώντας υποχρεωτικά και τον νόμιμο εκπρόσωπό του. Ο ανήλικος που δεν συμπλήρωσε την ως άνω ηλικία δεν μπορεί ο ίδιος να καταφύγει στο δικαστήριο για τον σκοπό αυτό αλλά μόνο δια των γονέων του ή των άλλων προσώπων που ασκούν την γονική μέριμνα πάνω σ΄αυτόν.

Στη κρίση του δικαστηρίου προς παροχή ή μη της αιτουμένης αδείας προς σύναψη γάμου θα βαρύνει επίσης το πρόσωπον με το οποίο πρόκειται να συνάψει γάμο ο ανήλικος π.χ. αν τούτο είναι αισχρό ή ανήθικο ή βαρύνεται με εγκληματικές πράξεις ή έχει τάση προς διάπραξη τέτοιων πράξεων ή αν διάγει αντικοινωνικώς, ή πάσχει εκ μεταδοτικής ή άλλης σοβαρής νόσου ή αν είναι άθλιας οικονομικής καταστάσεως ή κατάχρεος ή άσωτος ή ίσως αν υφίσταται μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τούτου και του ανηλίκου, κ.ά., πάντως δε ή τυχόν πενία του ανδρός ή ή εκ τυχόν κατωτέρας κοινωνικής τάξεως καταγωγή αυτού δεν αποτελεί εύλογη αιτία αρνήσεως της προς γάμο παροχή άδειας.

Η παρέμβαση την οποία οι διαφωνούντες με τον γάμο γονείς του ανηλίκου μελλονύμφου ασκούν στην εκκρεμή δίκη για παροχή στον αιτούντα ανήλικο αδείας γάμου (άρθρο 742 του Κ.Πολ.Δικ.) είναι κύρια παρέμβαση και πρέπει να ασκείται με ιδιαίτερο δικόγραφο. Κατ’ άλλη υποστηριζόμενη άποψη οι γονείς του ανηλίκου στερούνται δικαιώματος ή συμφέροντος άσκησης παρέμβασης (κύριας ή πρόσθετης) στην εν λόγω δίκη(πηγή νομολογίας 186/2002 ΕΦ ΠΑΤΡ, 195/2002 ΜΠΡ ΒΟΛ, 226/2001 ΜΠΡ ΑΓΡ, 24/1986 ΜΠΡ ΕΥΡΥΤ, 343/1986 ΜΠΡ ΣΠΑΡΤ , 1079/1985 ΜΠΡ ΑΘ, 624/1979 ΕΦΘΕΣΣΑΛ). - Καλό Σαββατοκύριακο.
Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας

http://www.giagkoudakis.dom.gr 
giagkoud@yahoo.com                                                        Ζήτησε το free ebook!                                                                              
                           
  
                                               
*Υ.Γ.:     Στείλε το σχόλιο σου, κάνε LIKE και  γράψου στη mailing list. Ευχαριστώ.   


λέξεις κλειδιά: γάμο ανηλίκων, σπουδαίος λόγος ,άδεια δικαστηρίου, συμφέρον του ανηλίκου μελλόνυμφου


----------------------------------------------
Photographer's name: grietgriet(free photos by morguefile.com)
The above image is from morgueFile free photo "You are allowed to copy, distribute, transmit the work and to adapt the work. Attribution is not required. You are prohibited from using this work in a stand alone manner. Read the license summary http://www.morguefile.com/license/morguefile"


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120
Χάρτης/Map

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2018
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.* Σχετικά: οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων. δικηγοροι οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants φροντίζουν άμεσα για σας. Διαζυγιολόγος, divorce lawyer, δικηγοροι, ειδικός δικηγορος, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο.Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
Γνωστός δικηγορος για διαζυγια, Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα.ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ-ΚΟΝΤΕΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, βενιζέλου 34. ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΑΜΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, αναβασις φροντιστηριο, Νέγκογλου, Αμάντα, Τάτση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας. δικηγοροι, lawyer kavala. legal and law. δικηγοροι για διαζυγια και οικογενειακό δίκαιο.