Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


19.6.15

Η συμβίωση των συζύγων, ως θεμελιώδη υποχρέωση του γάμου έχει τα όρια της;

* Δημοσιεύτηκε  9/5/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας  

Στην σημερινή εποχή της ραγδαίας εξέλιξης των τεχνολογιών/επικοινωνιών, των δικτύων, του ίντερνετ, των κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων, ενόψει της βαθιάς οικονομικής κρίσης, διαπιστώνουμε δυστυχώς ότι οι σχέσεις των συζύγων και κατ΄ επέκταση ο θεσμός του γάμου, περνούν σκληρή δοκιμασία. Για την υποχρέωση της έγγαμης συμβίωσης θα μιλήσουμε σήμερα, που πηγάζει από τον γάμο και δεσμεύει και τους δύο συζύγους αμοιβαία από την τέλεσή του και τα όρια της.

Κατά τη διάταξη του άρθρου 1386 Αστικού Κώδικα (Α.Κ.), που αποτελεί τον βασικότερο κανόνα του δικαίου του γάμου, ο γάμος παράγει για τους συζύγους αμοιβαία υποχρέωση για συμβίωση, εφόσον η σχετική αξίωση δεν αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος. Η υποχρέωση για έγγαμη συμβίωση περιλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που επιβάλλει σύμφωνα με τις κρατούσες ηθικές αντιλήψεις και συνήθειες η έγγαμη ζωή. Η συμβίωση περιλαμβάνει το εξωτερικό υλικό στοιχείο (corpus), δηλαδή το αμοιβαίο δικαίωμα και υποχρέωση για συγκατοίκηση, κοινή συμμετοχή σε εξωτερικές εκδηλώσεις και το (σημαντικότερο) εσωτερικό ψυχολογικό στοιχείο (animus), δηλαδή τη θέληση και υποχρέωση τους να συνυπάρχουν, να έχουν αποκλειστικότητα στις γενετήσιες σχέσεις τους, να αλληλοϋποστηρίζονται και να επικοινωνούν ψυχικά ως σύζυγοι. Τα παραπάνω στοιχεία ως στοιχεία της έγγαμης συμβίωσης θα πρέπει να συνυπάρχουν για να μη θεωρηθεί ότι υπάρχει διάσταση το οποίο είναι ζήτημα πραγματικό, που κρίνεται σε κάθε περίπτωση από το δικαστή. Γίνεται δεκτό ότι θα πρέπει η συμβίωση να βασίζεται στην ισονομία των συζύγων και στην διασφάλιση ως ένα βαθμό της ελευθερίας κάθε συζύγου μέσα στη έγγαμη συμβίωση με υποχρέωση τήρησης ενός minimum αναγκαίας συμβίωσης, που απαιτεί ο νόμος (άρθ. 5 παρ. 1 Συντάγματος περί ελεύθερης ανάπτυξης προσωπικότητας, άρθρα 57 Α.Κ. δικαίωμα στην προσωπικότητα και 1387 παρ. 2 Α.Κ. περί ρύθμισης συζυγικού βίου).

 Από αυτήν την υποχρέωση απορρέει και η αξίωση καθενός από τους συζύγους να χρησιμοποιήσει την οικογενειακή στέγη, καθώς και τα έπιπλα και σκεύη που βρίσκονται μέσα σ` αυτήν, ακόμη κι αν δεν ανήκουν στη δική του κυριότητα, αλλά στην κυριότητα του άλλου συζύγου. Το άρθρο 1386 Α.Κ. είναι διάταξη αναγκαστικού δικαίου (υποχρεωτική ως δημόσιας τάξης), που σημαίνει ότι τυχόν αντίθετη συμφωνία των συζύγων για την έγγαμη συμβίωσή τους θα είναι άκυρη. Με τη διάταξη αυτή καθιερώνεται νομική υποχρέωση για συμβίωση, που είναι αμοιβαία. Δηλαδή στην υποχρέωση του ενός συζύγου αντιστοιχεί ανάλογο δικαίωμα του άλλου και αντιστρόφως. Ως συμβίωση θεωρείται η δημιουργία από τους συζύγους κοινής ζωής. Η αμοιβαία υποχρέωση των συζύγων προς συμβίωση αποτελεί την από το γάμο πρώτιστη αμοιβαία υποχρέωσή τους. Το κυριότερο περιεχόμενο της πλήρους έγγαμης συμβίωσης είναι η συνοίκηση των συζύγων.
  Στις πράξεις ή παραλείψεις, που είναι πρόσφορες να κλονίσουν το γάμο, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων και η παράβαση της υποχρέωσης για συμβίωση, που απορρέει από το άρθρο 1386 Α. Κ. Στην ανωτέρω περίπτωση περιλαμβάνονται ένα πλήθος περιστατικών, που έχουν κυρίως σχέση με αδικαιολόγητη άρνηση συμβιώσεως. Ειδικότερα η παράβαση της υποχρέωσης προς συμβίωση μπορεί να δημιουργήσει ευθύνη σε βάρος του συζύγου, όπως π.χ. διαζύγιο, διακοπή της διατροφής, αποκλήρωση ή λύση της κοινοκτημοσύνης, αφαίρεση της άσκησης της γονικής μέριμνας ή και ακόμη ευθύνη με βάση τις διατάξεις των άρθρων 914, 919, 57, 59, 932 Α.Κ. Από το συνδυασμό των διατάξεων του άρθρου 1386 του Α.Κ., που ορίζει ότι ο γάμος παράγει για τους συζύγους αμοιβαία υποχρέωση για συμβίωση, εφόσον η σχετική αξίωση δεν αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος και του άρθρου 1391 Α.Κ., με το οποίο προβλέπεται η δυνατότητα του συζύγου να διακόψει την έγγαμη συμβίωση, όταν υφίσταται εύλογος προς τούτο αιτία, συνάγεται ότι καθιερώνεται το δικαίωμα του συζύγου προς διακοπή της συμβιώσεως και των σε αυτήν περιλαμβανομένων ειδικότερα υποχρεώσεων και μάλιστα η χωριστή οίκησις αυτού, ανεξαρτήτως συνδρομής λόγω διαζυγίου, όταν η προς συμβίωση και συνοίκηση αξίωση του άλλου συζύγου παρίσταται ως καταχρηστική. Η αξίωση για έγγαμη συμβίωση του συζύγου αποκρούεται, ως κατάχρηση δικαιώματος, από το σημείο που δεν συμβιβάζεται, ούτε ανταποκρίνεται υπό τις συγκεκριμένες των δύο συζύγων συνθήκες (πνευματικές, σωματικές, οικονομικές, κοινωνικές) στην ουσία και την ηθική φύση του γάμου. Και το ζήτημα αν η προβαλλομένη αξίωση συμβιώσεως προσκρούει εις την ηθική και νομική έννοια του γάμου (και επομένως αποτελεί κατάχρηση), είναι νομικό και κρίνεται αυτεπαγγέλτως από το δικαστή, η εκτίμησις όμως περί υπάρξεως των προαναφερθέντων συγκεκριμένων συνθηκών περί της καταχρήσεως δικαιώματος είναι πραγματικό.

Στις περιπτώσεις καταχρήσεως δικαιώματος περιλαμβάνονται και οι λόγοι διαζυγίου, αλλά και ανεξαρτήτως υπάρξεως λόγων διαζυγίου. Όταν δηλαδή υπάρχει τέτοια κατάχρηση δικαιώματος, ο άλλος σύζυγος υπέρ του οποίου συντρέχει ο λόγος αυτός δικαιούται να αποχωρήσει από τη συζυγική κατοικία, αλλά και να εγείρει αγωγή για την αναγνώριση, ότι κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες η αξίωση για συμβίωση ή συνοίκηση του συζύγου του είναι καταχρηστική, δηλαδή ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ενάγοντος οι προϋποθέσεις που αίρουν την υποχρέωση για συμβίωση με αίτημα να διαπιστωθεί ότι η διακοπή της έγγαμης συμβιώσεως που έγινε απ` αυτόν υπήρξε δικαιολογημένη. Η αγωγή αυτή συμπίπτει κατά περιεχόμενο με την αποκαλούμενη συνήθως αγωγή μετοίκησης, η οποία ρητά δεν προβλέπεται από καμιά άλλη διάταξη του θετικού δικαίου. η αγωγή αυτή αφορά τις σχέσεις των συζύγων κατά τη διάρκεια του γάμου, οι οποίες πηγάζουν από αυτόν και πρέπει να εκδικάζεται κατά την ειδική διαδικασία των γαμικών διαφορών. Η άσκηση αυτής της αναγνωριστικής αγωγής είναι χρήσιμη, μιας και προετοιμάζει κατά κάποιο τρόπο το έδαφος για αγωγή διαζυγίου, ιδίως μάλιστα αφού η διετής τουλάχιστον διάσταση των συζύγων αποτελεί, σύμφωνα με το άρθρο 1439 παρ. 3 Α.Κ., αμάχητο τεκμήριο κλονισμού. 

Εν τούτοις είναι δυνατόν η αβεβαιότητα ως προς τα θέματα αυτά να κριθεί σε τυχόν δίκη περί διατροφής ή διαζυγίου. Η εύλογη αιτία διακοπής συμβίωσης και η καταχρηστική άσκηση δικαιώματος για έγγαμη συμβίωση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος - ίδιας έννομης κατάστασης από πλευράς δικαιούχου και υποχρέου αντίστοιχα. Η εύλογη αιτία διακοπής συμβίωσης ως έννοια ευρύτερη μπορεί να περιλαμβάνει και λόγους διαζυγίου, υπό αυτήν την έννοια δεν οδηγεί αναγκαστικά σε λύση γάμου. Το βάρος απόδειξης της καταχρηστικότητας έχει ο σύζυγος που την επικαλείται, μπορεί όμως - υπό προϋποθέσεις - να κριθεί και αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο το θέμα αυτό. Το αν υπάρχει ή όχι υποχρέωση έγγαμης συμβίωσης στην εκάστοτε περίπτωση, αποτελεί νομικό ζήτημα που υπόκειται στον έλεγχο του Αρείου Πάγου.

(Πηγή σχετικής νομολογίας: 1107/1988 ΜΠΡ ΘΕΣΣΑΛ, 24/1984 ΠΠΡ ΙΩΑΝ, 1547/1983 ΑΠ, 1107/1988 ΜΠΡ ΘΕΣΣΑΛ, 1517/1989 ΠΠΡ ΘΕΣΣΑΛ, 132/1989 ΠΠΡ ΤΡΙΠ, 7225/1989 ΕΦ ΑΘ, 235/1996 ΠΠΡ ΑΘ, 976/1996 ΕΦ ΑΘ, 28/2007 ΕΙΡ ΑΡΓ ). - Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης
Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες