Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 30/6/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! ⏳Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο για 1 συναινετικό διαζύγιο. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


2.7.16

Τιμωρείται ο βιασμός μεταξύ συζύγων ?

Ναι, ο συζυγικός βιασμός είναι έγκλημα και μάλιστα σοβαρό κακούργημα, που τιμωρείται αυστηρά με κάθειρξη. Κατά τη διάταξη του άρθρου 336 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 8 παρ. 1 του Ν. 3500 της 23/24.10.2006:


«’Οποιος με σωματική βία ή με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξαναγκάζει άλλον σε συνουσία ή σε άλλη ασελγή πράξη ή σε ανοχή της τιμωρείται με κάθειρξη».  


Με την  ανωτέρω τροποποιητική διάταξη επήλθε απάλειψη από τη παράγραφο 1 του άρθρου 336 Π.Κ. του όρου «εξώγαμη» (όσον αφορά την συνουσία ή την ασελγή πράξη) περιλαμβάνοντας  πλέον στην έννοια του βιασμού και τον συζυγικό βιασμό.  


Πριν την τροποποίηση γινόταν δεκτό ότι ο εξαναγκασμός του/της συζύγου προς συνουσία δεν αποτελεί βιασμό, διότι αποκλείεται το άδικο από το δικαίωμα και καθήκον που απορρέει από το γάμο. Εντούτοις και προ της τροποποίησης που απαιτούνταν να είναι εξώγαμη (εκτός γάμου) η συνουσία για να υπάρχει βιασμός, γίνονταν δεκτό ότι τελείται βιασμός  και σε περίπτωση εξαναγκασμού σε συνουσία της συζύγου από τον σε διάσταση σύζυγο, όταν είχε επέλθει χωρισμός από τραπέζης και κοίτης μεταξύ των συζύγων ή ακόμα περισσότερο όταν είχε ασκηθεί αγωγή διαζυγίου.
Τιμωρείται ο βιασμός μεταξύ συζύγων - kavala-lawyer
                                                                  free photo by pixabay.comΝα πούμε τώρα λίγα λόγια για το έγκλημα του  βιασμού που όπως προαναφέρθηκε τελείται και μεταξύ των συζύγων και τιμωρείται αυστηρά.

Η αντικειμενική υπόσταση  του βιασμού πραγματώνεται με περισσότερες από μια πράξεις και συγκεκριμένα την παράνομη βία (εξαναγκασμός με σωματική βία ή απειλή σπουδαίου και αμέσου κινδύνου) και την συνουσία ή τις ασελγείς πράξεις. Αν η πράξη του βιασμού τελεστεί από δύο η περισσότερους από κοινού τιμωρείται αυστηρότερα με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.  


Εξαναγκασμός υπάρχει όταν το πρόσωπο (θύμα), ανεξαρτήτως φύλου, χωρίς τη θέλησή του ή παρά την αντίστασή του, υποβάλλεται σε  συνουσία ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς πράξης.


Σωματική βία είναι η φυσική δύναμη που δεν μπορεί να απωθηθεί ή η χρήση άλλων ύπουλων μέσων που παραλύουν τη βούληση ή καθιστούν το άτομο ανίκανο για αντίσταση ή το περιάγουν σε αναισθησία ή αδράνεια και το αναγκάζουν να υποστεί χωρίς τη θέληση του την συνουσία ή να ανεχθεί την ασελγή πράξη ή να επιχειρήσει τέτοια πράξη. Υφίσταται βιασμός και όταν το θύμα, λόγω του αιφνιδιασμού ή του φόβου των συνεπειών προβολής αντιστάσεως ή των ασθενών σωματικών του δυνάμεων ή άλλων περιστάσεων, θεώρησε εύλογα ανέφικτη ή μάταιη την αντίσταση και δεν αντιστάθηκε καθόλου στην σωματική βία του δράστη.
Δεν απαιτείται η σωματική βία και, αντίστοιχα, η αντίσταση σ` αυτήν να είναι διαρκής, δηλαδή μέχρι την αποπεράτωση της πράξεως.


Απειλή  είναι η προαγγελία κακού («σπουδαίου και άμεσου κινδύνου»),  δηλαδή υλικής ή ηθικής βλάβης που πρόκειται να επέλθει σε βάρος του εξαναγκασμένου σε περίπτωση που αυτός δεν ενδώσει στις απαιτήσεις του εξαναγκάζοντος. Η απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου θα πρέπει να στρέφεται κατά του σώματος, της ζωής ή άλλου ουσιώδους δικαιώματος του θύματος.


Τελεσμένο είναι το έγκλημα του βιασμού όσον αφορά στη μία του μορφή δηλαδή της συνουσίας, όταν επήλθε συνένωση των γεννητικών μορίων (σαρκική επαφή), χωρίς να χρειάζεται να γίνει εκσπερμάτωση ή εάν γίνει (όταν θύμα είναι γυναίκα) δεν απαιτείται τέτοια εντός του κόλπου αυτής.

Η συναίνεση του θύματος στην τέλεση της γενετήσιας πράξης αποκλείει τη στοιχειοθέτηση της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος  του βιασμού. Η προσποιητή "αντίσταση", δηλαδή, η κατ΄επίφαση εξομοιούται με συναίνεση.Απαιτείται δόλος, που συνίσταται στη βούληση του δράστη όπως, με σωματική βία ή με απειλή ή και με τα δύο, εξαναγκάσει άλλον σε συνουσία  ή σε ανοχή ή επιχείρηση ασελγούς
πράξης, και ενέχει τη γνώση ότι ο άλλος δεν συναινεί στη συνουσία ή στην ασελγή πράξη.


"Ασελγής πράξη, είναι ακριβέστερα, η σωματική εκείνη επαφή που έχει εξωτερικά φανερά και έντονα γενετήσιο χαρακτήρα, δηλαδή πρόκειται κατ` ουσία για τη συνουσία και τα υποκατάστατά της (οι απομιμήσεις της). "

"Οι σοβαρές περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας καθώς και η συνουσία εξακολουθούν να εντάσσονται στο πεδίο του άρθρου 336 Π.Κ., αφού η χρησιμοποίηση με οποιονδήποτε τρόπο των γεννητικών οργάνων προς επιτυχία ηδονιστικού αποτελέσματος, η παρά φύση ασέλγεια, η πεο(αιδιο)λειχία, η εκσπερμάτωση εντός του στόματος ή επί του πρωκτού, η διείσδυση του δακτύλου του δράστη στο αιδοίο (ΑΠ 2691/2008 δημ. σε ΝΟΜΟΣ, ΑΠ 1998/2006 ΠοινΔικ 2007 σελ. 811) ή η πλήρης συνουσία δια συνενώσεως των γεννητικών μορίων όταν γίνονται με ωσμωτική βία ή ψυχολογική τοιαύτη ενωμένη με κίνδυνο (επικείμενο) της ζωής ή του σώματος του παθόντος και επέρχεται πλήρης ικανοποίηση ή διέγερση της γενετήσιας επιθυμίας του δράστης, πληροί την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση αυτού.


Συνεπώς όλες οι άλλες ελαφρές γενετήσιες πράξεις (ασπασμοί, θωπείες, ψαύσεις, χειρονομίες, προτάσεις) είναι μεν ασελγείς, θα πρέπει κατά περίπτωση να αντιμετωπίζονται υπό το πρίσμα του άρθρου 337 Π.Κ. είτε με βάση το άρθρο 353 παρ. 2 Π.Κ. "  (337 Π.Κ προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας,  353 Π.Κ. πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις)


Απόπειρα Βιασμού τελεί όποιος έχοντας αποφασίσει να εκτελέσει αυτόν επιχειρεί την πράξη που περιέχει τουλάχιστον αρχή εκτελέσεως αυτής, και τιμωρείται, αν το κακούργημα  αυτό δεν ολοκληρώθηκε, με ποινή ελαττωμένη (άρθρο 83 β` Π.Κ.). Αρχή εκτελέσεως του εγκλήματος του βιασμού αποτελεί ή έναρξη της σωματικής βίας ή της απειλής αμέσου και σπουδαίου κινδύνου με σκοπό να εξαναγκασθεί κάποιο πρόσωπο σε συνουσία ή ανοχή ή επιχείρηση άλλης ασελγούς πράξεως, η οποία τελικώς δεν πραγματώνεται από περιστατικά τυχαία και ανεξάρτητα από τη θέληση του δράστη.


Για να υπάρξει απόπειρα πρέπει να μη έχει πραγματωθεί ένα τουλάχιστον από τα στοιχεία της αντικειμενικής υποστάσεως του εγκλήματος. " 

Πηγή Νομολογίας Δικαστηρίων  - 36/2010 ΠΛΗΜΜ ΔΡΑΜΑΣ, 33/2010 ΠΛΗΜΜ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 9/2000 ΠΛΗΜΜ ΡΕΘΥΜΝΟΥ)- Ν 3500/2006 Για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και άλλες διατάξεις.

* Για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω live chat :)


Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης
Δικηγόρος Καβάλας
Ειδικός σε Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
https://kavala-lawyer.blogspot.gr
giagkoud@yahoo.com* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες