Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


31.5.19

Απλό συμφωνητικό μας για συναινετικό διαζύγιο χωρίς ανήλικα τέκνα (Υπόδειγμα & Videos)


ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ  
 (ΜΕΤΑ ΤΟ Ν. 4509/2017)

*ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΤΑΞΗ/ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ. Σχετικά άρθρα για συναινετικό διαζύγιο :  Α και  Β


       ΙΔΙΩΤΙΚΟ  ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
 ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΑΜΟΥ (ΑΝΕΥ ΤΕΚΝΩΝ)

    Στην Καβάλα σήμερα  στις .... Μαΐου 2019 οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι:

1. Αφενός μεν ο ΑΑΑΑ  ΣΣΣΣ  του ΣΣΣΣ και της ΠΠΠΠ,  κάτοικος ................Καβάλας, Δήμου ....... της Π.Ε. Καβάλας,, Ελληνικής Ιθαγένειας, κάτοχος του  με αριθ. ........../...... Α.Δ.Τ., εκδοθέντος από A.Τ. ........, με Α.Φ.Μ.........., Δ.Ο.Υ. Καβάλας,  ο οποίος παρίσταται μετά του  πληρεξουσίου του Δικηγόρου Καβάλας Γεωργίου Γιαγκουδάκη του Παντελή, κατοίκου Καβάλας (οδός Βενιζέλου, αριθ. 34), με Α.Μ. / Δ.Σ.Κ. 229  και

2. Αφετέρου η ΕΕΕΕ ΚΚΚΚ του ΔΔΔΔ και της ΑΑΑΑ, κάτοικος Καβάλας, οδός ......... αριθ. ......., Δήμου ........ της Π.Ε. Καβάλας, Ελληνικής Ιθαγένειας, κάτοχος του  με αριθ. ......../.......... Α.Δ.Τ., εκδοθέντος από Α.Τ. .........., με Α.Φ.Μ. ..........., Δ.Ο.Υ. Καβάλας,  η οποία παρίσταται μετά του πληρεξουσίου της Δικηγόρου Καβάλας .......... ................. του .............., κατοίκου Καβάλας (οδός ........, αριθ. .....), με Α.Μ./ Δ.Σ.Κ ......., που διορίσθηκε με την υπ΄ αριθμ. ..../........... Απόφαση του Ειρηνοδικείου Καβάλας (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) για δωρεάν παροχή νομικής αρωγής (ν. 3226/2004),  συμφωνούν, συνομολογούν και συναποδέχονται  ρητά και ανεπιφύλακτα τα εξής:

Οι εδώ συμβαλλόμενοι τελέσαμε νόμιμο πολιτικό γάμο την .... ........ του έτους 2010 στη ........ του  Δήμου ..... Ν. Καβάλας ενώπιον του Δημάρχου ......, όπως προκύπτει από την συνταχθείσα σχετικά με αριθ. ....../....... ληξιαρχική πράξη γάμου της κας Ληξιάρχου ........ του Δήμου ...... Ν. Καβάλας. Ο γάμος αυτός ήταν πρώτος για τον πρώτο εξ ημών και δεύτερος για τη δεύτερη εξ ημών. Από το γάμο μας αυτό δεν αποκτήσαμε παιδιά.

Επειδή οι συζυγικές σχέσεις μας έχουν, για διάφορους λόγους, σημαντικά ψυχρανθεί, αποφασίσαμε από κοινού, μετά από ώριμη σκέψη, να χωρίσουμε φιλικά και συναποφασίζουμε την λύση του υφιστάμενου πολιτικού γάμου μας με συναινετικό διαζύγιο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1438 και 1441 Α.Κ., όπως ισχύουν μετά την αντικατάστασή τους από τις παραγράφους 1 και 2 αντίστοιχα του άρθρου 22 του Ν. 4509/2017.  
συμφωνητικό μας για συναινετικό διαζύγιο χωρίς ανήλικα τέκνα -Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου Καβάλα
free image by pixabay.com


Για τους λόγους αυτούς σε πίστωση των ως άνω συντάξαμε το παρόν έγγραφο συμφωνητικό που  διαβάσθηκε,  βεβαιώθηκε και στη συνέχεια  υπογράφεται νόμιμα από εμάς τους συμβαλλομένους και τους πληρεξούσιους μας δικηγόρους ενώπιον του αρμοδίου Γραμματέα του Ειρηνοδικείου Καβάλας, ο οποίος και βεβαιώνει κατ’ άρθρον 1441 παρ. 3 εδ. β΄ Α.Κ. το γνήσιο της υπογραφής των συζύγων και θα κατατεθεί σε Συμβολαιογράφο Καβάλας μετά παρέλευση δεκαημέρου, προκειμένου να συνταχθεί συμβολαιογραφική πράξη βεβαίωσης της λύσης του γάμου μας και να επικυρωθεί η παρούσα συμφωνία. Αντίγραφο της συνταχθησομένης συμβολαιογραφικής πράξης συναινετικής λύσης του γάμου πρέπει να κατατεθεί στο αρμόδιο Ληξιαρχείο, όπου έχει καταχωρισθεί η σύσταση του γάμου μας, προκειμένου με την κατάθεση αυτού να επέλθει η λύση του.

  .
         OΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ:

                                    1.                                                                              2. 
                                                 ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ:


                             1.                                                                                          2.


Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων Γιαγκουδάκης Γιώργος


Ενημερώσου επίσης και με αυτό το σχετικό άρθρο:ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;

👉 Κάνε εγγραφή για να ενημερώνεσαι δωρεάν και άμεσα
με τα χρήσιμα νομικά άρθρα/βίντεο του kavala-lawyer.blogspot.com
* περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εγγραφών.

🔹 Δωρεάν χρήσιμο e-book στο πρώτο newsletter!
Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο μήνυμα
που θα σας σταλεί στο email εγγραφής*

*Αναζητήστε το στα  φάκελο εισερχόμενα και στο Ανεπιθύμητα emails


Το email σας δεν μοιράζεται με κανέναν.
Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε μόνοι σας
από την αποστολή ενημερωτικών άρθρων
giagkoud@gmail.com 

* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120              https://dikigoros-diazygion.grΣχετικές αναζητήσεις: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΑΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,συναινετικό διαζύγιο νέα διαδικασία,συναινετικό διαζύγιο 2019 κοστος,ιδιωτικο συμφωνητικο λυσης γαμου σε συμβολαιογραφο,υποδειγμα,συναινετικό διαζύγιο 2019,συναινετικο διαζυγιο 2018 υποδειγμα,εκτελεστότητα ιδιωτικού συμφωνητικού.

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες