Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


8.10.21

Πως να αντιμετωπίσεις παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής ανηλίκου τέκνου με "όπλο" την πάγια νομολογία

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλωσήλθατε και πάλι στο blog μου.  

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πάρα πολύ σημαντικό αυτό θέμα. Έχει να κάνει με την διατροφή του ανήλικου παιδιού χωρισμένων γονιών.

Ειδικότερα θα αναλύσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μπορεί να έχετε όπως: 

Για τις παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής που ζητά για λογαριασμό του παιδιού ο γονιός με τον οποίο διαμένει, για το αν αναγνωρίζει η πάγια νομολογία το φαινόμενο αυτό, για το τι μπορεί να αποφασίσουν τα δικαστήρια στη περίπτωση αυτή, για την εργαλειοποίηση του παιδιού στο ζήτημα παράλογων αξιώσεων διατροφής, για το πως θα πρέπει να καθορίζεται η διατροφή του παιδιού βάσει της πάγιας νομολογίας  και τέλος για το τι πρέπει να κάνετε ως γονιός αν ασκηθούν σε βάρος σας παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής παιδιού.

Μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος για να πάρετε όλες τις απαντήσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου, πότε και πως μπορείς να τα ασκήσεις προς όφελός σου. 

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα βίντεό μου.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω όπως πάντα, πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Ξεκινάμε κατευθείαν χωρίς καμιά καθυστέρηση στο θέμα μας, που είμαι σίγουρος ότι απασχολεί πολλούς χωρισμένους γονείς.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που στη δικαστηριακή πρακτική διαπιστώνεται ο γονέας με τον οποίο διαμένει το ανήλικο τέκνο να ζητά την αποκλειστική επιμέλειά του παιδιού καθώς και παράλογα ή υπέρογκα ποσά διατροφής για αυτό. Με αυτό το τρόπο το παιδί εργαλειοποιείται και ασκούνται δικαστικά παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής συνήθως, αλλά όχι απαραιτήτως,  όταν ο υπόχρεος διατροφής γονέας έχει υψηλά εισοδήματα και περιουσία.

 Το παιδί μετατρέπεται κυριολεκτικά ως όργανο για να ικανοποιηθούν οι εκδικητικοί σκοποί του ενός γονέα προς τον άλλο με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο. Οι εν λόγω σκοποί του γονέα είναι άσχετοι με το πραγματικό και βέλτιστο συμφέρον του παιδιού. Οι αξιώσεις αυτές και τα αντίστοιχα αιτούμενα ποσά διατροφής προφανώς και δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του τέκνου και είναι τελικά αντίθετες στο ψυχικό και πνευματικό συμφέρον του τέκνου. Αυθαίρετα γίνεται μια υπερβολική αποτίμηση - εκτίμηση των αναγκών διατροφής του παιδιού. Απώτερος σκοπός στις περιπτώσεις αυτές είναι  ο γονιός που ζητά διατροφή για το παιδί να έχει αθέμιτο και πέρα από κάθε λογική οικονομικό όφελος σε βάρος του άλλου γονέα.

Ο γονέας που διεκδικεί τις παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής για το παιδί του, μπορεί να είναι ο πατέρας ή η μητέρα του ανηλίκου παιδιού. Τις περισσότερες φορές όμως είναι η μητέρα του παιδιού, αφού στατιστικά  η αποκλειστική επιμέλεια έχει δοθεί από τα δικαστήρια  στη μητέρα σε ποσοστό πάνω από 90%. 

Στην πράξη εμφανίζονται μάλιστα περιπτώσεις ο γονιός με τον οποίο διαμένει το παιδί, να παρεμποδίζει εκβιαστικά την επικοινωνία του υπόχρεου σε διατροφή γονέα με τα τέκνα του, εφόσον ο τελευταίος  αρνείται δικαιολογημένα να καταβάλει τα αιτούμενα παράλογα ή υπερβολικά ποσά διατροφής ανηλίκου. Γονεϊκή αποξένωση, αβάσιμες κατηγορίες απαξίωσης σε βάρος του υπόχρεου διατροφής γονιού, λανθασμένη διαχείριση των εξόδων ανατροφής ανηλίκου και σπατάλες του γονέα με τον οποίο διαμένει το τέκνο ή εμφάνιση μηδενικού ή ελάχιστου εισοδήματος του ή πώληση περιουσιακών του στοιχείων είναι αρκετές φορές φαινόμενα που συνοδεύουν την διεκδίκηση των εν λόγω παράλογων ή υπερβολικών απαιτήσεων.Διάρκεια βίντεο 9,56 λεπτά

Κατά την πάγια νομολογία των δικαστηρίων μας:

1. Αναγνωρίστηκε με δικαστικές αποφάσεις ότι τα ανήλικα παιδιά καθίστανται όργανα για την άσκηση πιέσεων, ψυχολογικών και οικονομικών σε βάρος του υπόχρεου διατροφής γονέα για την ικανοποίηση παράλογων ή υπερβολικών αξιώσεων διατροφής παιδιού. Στις περιπτώσεις αυτές εφόσον αποδειχθεί ότι ζητούνται τέτοιου είδους αξιώσεις, τα δικαστήρια απορρίπτουν τις παράλογες αξιώσεις διατροφής και επιδικάζουν ποσά διατροφής, που να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες του τέκνου.

2. Κατά πάγια νομολογία  για να καθοριστεί το ποσό της δικαιούμενης διατροφής αξιολογούνται κατ' αρχήν τα εισοδήματα των γονέων από οποιαδήποτε πηγή. Στη συνέχεια προσδιορίζονται οι ανάγκες του τέκνου. Το ύψος της διατροφής καθορίζεται με βάση τις συνθήκες ζωής του δικαιούχου διατροφής παιδιού.  Καθοριστικό στοιχείο είναι οι συνθήκες της ζωής του παιδιού. Δηλαδή  είναι οι όροι διαβιώσεώς του, που ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, τον τόπο κατοικίας, την ανάγκη εκπαίδευσης και την κατάσταση της υγείας του δικαιούχου, σε συνδυασμό με την περιουσιακή κατάσταση τού υποχρέου διατροφής γονέα. Το ύψος της διατροφής καθορίζεται με τον παραπάνω τρόπο, χωρίς όμως να ικανοποιούνται οι παράλογες αξιώσεις ή οι απλώς υπερβολικές αξιώσεις και η σπατάλη χρημάτων.  

Οι συνθήκες αυτές ζωής του δικαιούχου εξ άλλου πρέπει να ανταποκρίνονται στο επίπεδο διαβίωσης του δικαιούχου ανάλογα με την ηλικία, υγεία, ικανότητες, εκπαίδευση κλπ. Οι ανάγκες του δικαιούχου διατροφής παιδιού μπορεί να είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες από τις οικονομικές δυνατότητας του υποχρέου διατροφής γονέα. Όταν οι οικονομικές δυνατότητες του υποχρέου δεν μπορούν να καλύψουν το ύψος της πλήρους διατροφής, ο δικαιούχος θα λάβει μειωμένη διατροφή.  Η προσδιοριζόμενη διατροφή μπορεί να είναι μικρότερη από τις δυνατότητες του υπόχρεου διατροφής γονέα. Η διατροφή λοιπόν θα μειώνεται κάτω από το επίπεδο διαβίωσης του δικαιούχου, αν οι δυνατότητες του υπόχρεου είναι περιορισμένες και δεν επαρκούν. Εξάλλου, η εν λόγω υποχρέωση των γονέων προς διατροφή του τέκνου τους, βαρύνει αυτούς, κατά το άρθρο 1489 εδ.2 ΑΚ, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Επίσης εδώ να επισημάνουμε ότι αν από ένα γονέα ζητείται  καταβολή ολόκληρου του ποσού της διατροφής του ανηλίκου τέκνου του, τότε ο γονέας αυτός μπορεί στο δικαστήριο να επικαλεστεί, κατ’ ένσταση (ένσταση συνεισφοράς), ότι και ο άλλος γονέας έχει την οικονομική δυνατότητα, σε σχέση με τη δική του και σε συνδυασμό με τις λοιπές υποχρεώσεις του, να καλύψει μέρος της ανάλογης διατροφής του ανηλίκου. Με την απόδειξη της ενστάσεως αυτής, περιορίζεται η υποχρέωση του εναγομένου γονέα κατά το ποσό, που αντιστοιχεί στην οικονομική δυνατότητα και στη βάση αυτής υποχρέωση συνεισφοράς του άλλου γονέα. Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση μειώνεται το ποσό διατροφής που θα επιδικαστεί από το δικαστήριο σε βάρος του  εναγόμενου γονέα, αφού κατά ένα μέρος θα συμμετέχει  ο άλλος γονέας του στη διατροφή του παιδιού ανάλογα με τις οικονομικές του δυνάμεις.

Εν κατακλείδι, θέλει μεγάλη προσοχή σε περιπτώσεις διεκδίκησης παράλογων ή υπερβολικών αξιώσεων διατροφής του παιδιού, που ασκούνται από τον γονέα με τον οποίο διαμένει το παιδί εναντίον του άλλου γονέα. Μπορεί πράγματι η πάγια νομολογία να αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αυτές οι περιπτώσεις που γίνονται συχνά για εκδικητικούς σκοπούς και αθέμιτο όφελος. Όμως στην εκάστοτε περίπτωση πρέπει να αποδειχθεί το παράλογο ή υπερβολικό των αξιώσεων διατροφής με όλα τα διαθέσιμα αποδεικτικά μέσα και να προταθούν οι κατάλληλοι ισχυρισμοί από τον εναγόμενο γονέα. Συνεπώς η συνδρομή ειδικού και έμπειρου δικηγόρου οικογενειακού δικηγόρου και στις υποθέσεις διατροφής είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. 

Θα πρέπει κατά την γνώμη μου, να αποκρουστούν αποτελεσματικά στο δικαστήριο οι εν λόγω παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής. Επίσης θα πρέπει να γίνει επίκληση όλων των σχετικών αποφάσεων της πάγιας νομολογίας και κυρίως του Αρείου Πάγου. Να αντιμετωπίσουμε τις παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής ανηλίκου τέκνου με "όπλο" την πάγια νομολογία. Αυτά θα πρέπει να γίνουν προκειμένου ο δικαστής να μην επιδικάσει παράλογα ή υπερβολικά ποσά διατροφής σε βάρος του υπόχρεου διατροφής. Κάτι τέτοιο, αφενός μπορεί να επιφέρει ενδεχομένως την οικονομική καταστροφή του τελευταίου και αφετέρου να λειτουργήσει σε βάρος του αληθινού συμφέροντος του παιδιού. Για το λόγο αυτό δεν εφησυχάζουμε σε περιπτώσεις αυτές και δρούμε ανάλογα για να μην βρεθούμε να αντιμετωπίσουμε δυσάρεστες κατάστάσεις, που θα επηρεάσουν αρνητικά τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες σε αυτό το σημείο φθάσαμε στο τέλος ακόμη ενός ενημερωτικού και χρήσιμου βίντεο. Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. 

Σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί με ένα ακόμη ενημερωτικό και χρήσιμο βίντεο. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Γειά σας.

Σχετικό άρθρο:

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2020/10/diatrofi-anilikou-apoxenosi.html


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: διατροφή χωρίς όμως να ικανοποιούνται οι παράλογες αξιώσεις, σπατάλη, παράλογες ή υπερβολικές αξιώσεις διατροφής παιδιού, διατροφή ανηλίκου, αυξηση διατροφης ανηλικου, εργαλειοποίηση του παιδιού, διατροφη τεκνου υπολογισμος,υψος διατροφης ανηλικου τεκνου, Συνεπιμελεια και διατροφη, διατροφή του ανήλικου παιδιού χωρισμένων γονιών, πραγματικές ανάγκες διατροφής τέκνου, διεκδίκηση παράλογων ή υπερβολικών αξιώσεων διατροφής, υποθέσεις διατροφής, δικηγορος διαζυγιων, δικηγορος οικογενειακού δικαίου καβαλας.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.