Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


1.10.20

'Έχεις απόφαση επικοινωνίας και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου? (βίντεο)

Αν είσαι  γονιός και ιδίως πατέρας και έχεις στα χέρια σου δικαστική απόφαση επικοινωνίας, χωρίς ωστόσο να σε αφήνει η μητέρα τους να δεις τα παιδιά σου τοτε το βίντεο αυτό είναι για σένα.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Το πρόβλημα με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας είναι πολύ σοβαρό και το επισήμανε και πρόσφατα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ Τσιάρας μέσα στη Βουλή.    

Ας δούμε όμως τι ισχύει, τι γίνεται στην πράξη και κυρίως τι πρέπει να γίνει για επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος, που οδηγεί στην αποξένωση γονέων με τέκνα.

Κατά το άρθρο 1520 παρ. 1 ΑΚ ο γονέας με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο διατηρεί δικαίωμα προσωπικής επικοινωνίας με αυτό. Σε περίπτωση διαφωνίας των γονέων του ανηλίκου ως προς την άσκηση του δικαιώματος τούτου, το δικαστήριο καθορίζει τον τρόπο κατά τον οποίο θα γίνεται η επικοινωνία.

Τα δικαστήρια εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις ρύθμισης επικοινωνίας, κατόπιν αιτήματος του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου, πλην όμως γονείς και κυρίως οι  μητέρες, που έχουν την επιμέλεια  σε μεγάλο ποσοστό δεν συμμορφώνονται με αυτές και κατά συνέπεια δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις αυτές. Συχνά εξαφανίζονται τις ώρες επικοινωνίας από το σπίτι, χωρίς καμιά ενημέρωση, χρησιμοποιώντας προσχηματικούς ισχυρισμούς περί έκτακτης ανάγκης, όταν κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Αρνούνται με κάθε τρόπο να παραδώσουν το ανήλικο για επικοινωνία στον άλλο γονιό,  όπως έχουν υποχρέωση, βάσει της εκάστοτε δικαστικής απόφασης επικοινωνίας, που ισχύει.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η αποξένωση του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια και κυρίως του πατέρα από τα παιδιά του, τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα και είναι τραγικά θύματα μιας κατάστασης έντονης διαμάχης μεταξύ των γονέων. 

Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης επικοινωνίας ακολουθείται η διαδικασία της έμμεσης αυτής αναγκαστικής εκτέλεσης αποφάσεων επικοινωνίας που διέρχεται δύο στάδια και απαιτεί την έκδοση δύο δικαστικών αποφάσεων. Αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει πολύς χαμένος χρόνος και χρήμα με αποτελέσματα στη πράξη μη ικανοποιητικά έως απογοητευτικά.

Κατά το πρώτο στάδιο βεβαιώνεται με την απόφαση η υποχρέωση του εναγόμενου σε παράλειψη ή ανοχή της πράξης, απειλούνται εναντίον του, για την περίπτωση παράβασης της σχετικής υποχρέωσής του, οι ποινές αθροιστικά και καθορίζονται το ποσό της χρηματικής ποινής και ο χρόνος της προσωπικής κράτησης. Οι αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων κατόπιν αιτήματος δικαιούχου γονέα ρυθμίζουν την επικοινωνία  αυτή και σε πρώτη φάση καταδικάζουν τον άλλο γονέα που έχει την επιμέλεια για κάθε μελλοντική παραβίαση της διάταξης επικοινωνίας συνήθως στη πράξη σε μία χρηματική ποινή 300 ευρώ. 

Κατά το δεύτερο στάδιο γίνεται διάγνωση της παράβασης, βεβαιώνεται δηλαδή εκ μέρους του καθ’ ου υπόχρεου γονέα η εκτέλεση η παραβίαση της υποχρέωσής του προς παράλειψη ή ανοχή και καταδικάζεται ο οφειλέτης - γονέας στην καταβολή της χρηματικής ποινής ή και σε προσωπική κράτηση. 

Κατά το δεύτερο αυτό στάδιο το δικαστήριο δεσμεύεται από το δεδικασμένο της, κατά το πρώτο στάδιο, εκδοθείσας απόφασης, που μπορεί να είναι και προσωρινό, αν η σχετική απόφαση εκδόθηκε κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Δηλαδή σε περίπτωση πού παραβιαστεί η πρώτη απόφαση ο δικαιούχος γονέας επικοινωνίας θα πρέπει να κάνει άλλο δικαστήριο σε δεύτερη φάση που να βεβαιώσει την παράβαση και να αξιώσει να πληρωθούν πχ. τα 300 ευρώ ή όποιο πόσο έχει ορίσει το πρώτο δικαστήριο συνήθως είναι της τάξεως 300 με 500 ευρώ για κάθε παραβίαση στο μέλλον. Προσωπική κράτηση στη πράξη δεν επιβάλλεται από το δικαστήριο σε βάρος του παραβάτη γονέα ακόμη και αν ζητηθεί. 


Εν προκειμένω στην αναγκαστική εκτέλεση ισχύουν τα άρθρα 950 παρ. 2 και 947 παρ. 1 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που ορίζουν ότι:  Αν παρεμποδίζεται το δικαίωμα της προσωπικής επικοινωνίας του γονέα με το τέκνο, η απόφαση που ρυθμίζει την επικοινωνία ΜΠΟΡΕΙ να απειλήσει με χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση εκείνον που εμποδίζει την επικοινωνία και εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 947.  Βάσει του άρθρου 947 Κ.Πολ.Δ. όταν ο έχων την επιμέλεια γονέας  έχει υποχρέωση να παραλείψει ή να ανεχθεί την  επικοινωνία ανηλίκου τέκνου, το δικαστήριο, για την περίπτωση που παραβεί την υποχρέωση του, απειλεί για κάθε παράβαση χρηματική ποινή έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ υπέρ του δικαιούχου επικοινωνίας γονέα και προσωπική κράτηση έως ένα έτος. Αν η απειλή της χρηματικής ποινής και της προσωπικής κράτησης δεν περιέχεται στην απόφαση που καταδικάζει τον υπόχρεο γονέα να παραλείψει ή να ανεχθεί πράξη, απαγγέλλεται από το μονομελές πρωτοδικείο. Το δικαστήριο αυτό είναι αρμόδιο να βεβαιώσει την παράβαση και να καταδικάσει στη χρηματική ποινή και στην προσωπική κράτηση. Στην τελευταία περίπτωση, δικάζει σύμφωνα με τη διαδικασία των περιουσιακών διαφορών των άρθρων 614 επ..΄Διάρκεια βίντεο 9,46 λεπτά 


Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα είναι αφενός ότι αργούν να γίνουν οι σχετικές δίκες και αφετέρου ότι  τα δικαστήρια πολλές φορές δεν αναζητούν επισταμένως και με συνδρομή ειδικών ψυχικής υγείας να διαγνωσθεί του κατά πόσο η επικοινωνία που ματαιώνεται λόγω αρνήσεως του τέκνου να επικοινωνήσει με τον αποξενωμένο γονέα του, οφείλεται σε επίδραση του γονέα που έχει υποχρέωση να ανεχθεί την επικοινωνία βάσει της σχετικής δικαστικής απόφασης. Η επισήμανση που γίνεται ότι η ματαίωση αυτή δεν οφείλεται αναγκαστικά στον αποξενωτή γονέα αποτελεί την εξαίρεση στις περιπτώσεις αυτές. Λόγω της αποδεικτικής δυσχέρειας του γεγονότος ότι ο υπόχρεος επικοινωνίας γονέας παροτρύνει ή εξωθεί το τέκνο να αποφύγει την επικοινωνία καταλήγουν τα δικαστήρια σε απαλλαγή των υπόχρεων γονέων και τη μη δικαίωση τις περισσότερες φορές του αποξενωμένου γονέα. 

Επίσης μπορεί ο δικαιούχος γονέας επικοινωνίας σε περίπτωση παραβίασης της δικαστικής απόφασης επικοινωνίας,  να υποβάλει μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης κατ΄ άρθ. 169Α ΠΚ κατά της μητέρας ή του πατέρα, που έχει την επιμέλεια και να ζητήσει σύλληψη και εφαρμογή  της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το άρθρο 169Α Π.Κ. για την  παραβίαση δικαστικών αποφάσεων προβλέπει ότι:

1. Όποιος δεν συμμορφώθηκε σε προσωρινή διαταγή ή διάταξη δικαστικής ή εισαγγελικής απόφασης σχετική με τη ρύθμιση της νομής ή της κατοχής, την άσκηση της γονικής μέριμνας, την επικοινωνία με το τέκνο και τη ρύθμιση της χρήσης της οικογενειακής στέγης και της κατανομής των κινητών μεταξύ συζύγων, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή. 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η διάταξη αυτή αφήνει απ΄ εξω την μη συμμόρφωση συμφωνιών επικυρωμένων σε συμβολαιογραφική συναινετική λύση γάμου σε θέματα επιμέλειας και επικοινωνίας ανηλίκων τέκνων.

Οι υποθέσεις αυτές λοιπόν φθάνουν να δικαστούν στο ακροατήριο ποινικών δικαστηρίων, συνήθως μετά από ένα χρόνο στη καλύτερη περίπτωση. Αποτέλεσμα να συσσωρεύονται  μετά από πολλές μηνύσεις πολλές υποθέσεις για εκδίκαση για παραβίαση επικοινωνίας. Υπό αυτό το καθεστώς που ισχύει σήμερα αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα ότι μέχρι να απονεμηθεί δικαιοσύνη και μέχρι να δικαστούν οι αστικές και ποινικές υποθέσεις, που έχουν σχέση με την επικοινωνία θα έχει γίνει η γονεϊκή αποξένωση  και η ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση γονέα - τέκνου.  Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σημαντικό έτσι όπως εμφανίζεται και πρέπει να αλλάξει άμεσα. 

Σημαντική βοήθεια θα μπορούσε δοθεί αφενός από την Εισαγγελία Ανηλίκων με παραγγελία διεξαγωγής κοινωνικής έρευνας και παρέμβασή της σε κάθε περίπτωση και  αφετέρου κυρίως με  αλλαγές στο οικογενειακό  και ποινικό δίκαιο όπως:

1. με την θέσπιση αυστηρότερων ποινών κατά των γονιών αυτών, που παραβιάζουν  δικαστικές αποφάσεις επικοινωνίας και αποξενώνουν τα παιδιά από τον άλλο γονέα  

2.  με την σύλληψη  τους,  που αποτελεί υποχρέωση των προανακριτικών υπάλληλων καθώς και κάθε αστυνομικού οργάνου. Έχουν οι τελευταίοι υποχρέωση να συλλάβουν τον δράστη αυτόφωρου κακουργήματος ή πλημμελήματος και μάλιστα χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε έγκριση ή άδεια για τις ενέργειες αυτές από οποιονδήποτε, φυσικά, ούτε και του Εισαγγελέα, ο δε τελευταίος δεν δικαιούται να αποτρέπει τη σύλληψη στην περίπτωση αυτή με παραγγελία του, παρόλο ότι διευθύνει την προανάκριση και ελέγχει και εποπτεύει για την τήρηση των νόμων ( βλ. 2/1999 ΓΝΜΔ ΕΙΣ ΕΦΑΘ ). Να γίνεται και εφαρμογή του αυτόφωρου για  αυτές τις αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις τους στα πλαίσια των χρονικών πλαισίων αυτοφώρου, 

3. με την αφαίρεση επιμέλειας σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης παραβίασης απόφασης επικοινωνίας και την επιβολή υψηλών χρηματικών ποινών στη πράξη για αποτροπή παραβιάσεων αποφάσεων επικοινωνίας 

4. με δικαστικές διαδικασίες εξπρές βεβαίωση της παραβίασης των δικαστικών  αποφάσεων επικοινωνίας 

5. με διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης της επικοινωνίας τέκνων με τον δικαιούχο γονέα για να μην προκληθεί αποξένωση. 

6. 'Ιδρυση οικογενειακών δικαστηρίων και  τέλος 

6.  θεσμοθέτηση  της  συνεπιμέλειας γονέων.

Εν κατακλείδι να πούμε ότι επιτέλους  πρέπει να μπει ένα  τέλος σε αυτή την ιστορία  παραβίασης δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας και στην ασυδοσία ορισμένων γονιών προς όφελος πρώτα απ' όλα των ανήλικων παιδιών και κατ΄ επέκταση της Ελληνικής οικογένειας,  αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Η Πολιτεία και όλοι μας θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε  και σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Ελπίζω να βρήκατε αρκετά χρήσιμο και ενδιαφέρον το βίντεο αυτό. 

Για νομικά θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας παιδιών  και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να ενημερώνεστε χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com

Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση και στείλετε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νση μου  info@dikigoros-diazygion.gr

Σύντομα πάλι μαζί για ένα άλλο ενδιαφέρον και χρήσιμο βίντεο. Γειά σας και καλό μήνα.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.