Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 33 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 29/12/23 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 1 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες....


28.9.20

Σύνδρομο ψευδών κατηγοριών γονέα για σεξουαλική κακοποίηση τέκνων από τον άλλο γονιό (βίντεο)

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Σήμερα θα μιλήσουμε  και θα επισημάνουμε καίρια σημεία, που αφορούν  ένα άλλο σοβαρό σύνδρομο, πέραν αυτού  της γονεϊκής αποξένωσης, θα τοποθετηθούμε επ΄ αυτού και θα προτείνουμε λύσεις. Πρόκειται για το σύνδρομο των ψευδών ισχυρισμών και καταγγελιών  για σεξουαλική κακοποίηση ή ασέλγεια των ανηλίκων τέκνων από τον ένα γονιό  κατά του άλλου Τα τελευταία χρόνια το σύνδρομο αυτό συναντάται ολοένα και με μεγαλύτερη συχνότητα στα πλαίσια δικών  διαζυγίων και επιμέλειας ανηλίκων τέκνων.  

Το σύνδρομο αυτό οδηγεί στη γονεϊκή αποξένωση και ειδικότερα  στον αποκλεισμό της  επιμέλειας και επικοινωνίας του γονιού, που κατηγορείται ψευδώς από τον άλλο γονιό και εν τέλει οδηγεί στην καταστροφή της οικογένειας με παιδιά και γονείς να υποφέρουν από την αποξένωση και σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα.

Στο σύνδρομο αυτό οι ψευδείς αυτοί ισχυρισμοί/καταγγελίες τις περισσότερες φορές προέρχονται από τη μητέρα των ανηλίκων, που έχει ή θέλει να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων προκειμένου να τα αποξενώσει από τον πατέρα  με κάθε τρόπο. Το σύνδρομο αυτό, όπως και της γονεϊκής αποξένωσης, συναντάται συνήθως σε γάμους με πολλές συγκρούσεις και καβγάδες μεταξύ των γονιών.  Να πούμε ότι έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις πατεράδων με τέτοιες ψευδείς καταγγελίες κατά μητέρων. 

Πρόκειται για βαριές ψευδείς κατηγορίες συνήθως σε βαθμό κακουργήματος με τεράστια ηθική απαξία. Αυτές στιγματίζουν  δια βίου το γονέα - στόχο, που συνήθως είναι ο πατέρας, αφού σε ποσοστό πάνω από 90% η αποκλειστική επιμέλεια δίνεται μέχρι σήμερα από τα δικαστήρια στη μητέρα. Τα παιδιά, τραγικά θύματα της νοσηρής αυτής κατάστασης, χρησιμοποιούνται συχνά σαν πιόνια από τον ένα γονέα αποξενωτή, που προσπαθεί  να εκμηδενίσει οικονομικά  τον άλλο γονέα - στόχο  ή  και να τον εκδικηθεί.  
  Διάρκεια βίντεο 7,10  λεπτά 

Κατά τη γνώμη μου οι ειδικοί επιστήμονες ψυχικής υγείας, παιδοψυχολόγοι, παιδοψυχίατροι  κ.λ.π.,  όταν καλούνται να ασχοληθούν σε τέτοιες περιπτώσεις καταγγελίας σεξουαλικής κακοποίησης  ανηλίκων στα  πλαίσια  αντιδικίας σε δίκες διαζυγίων ή επιμέλειας παιδιών ή ποινικών διαδικασιών  θα πρέπει  να διαθέτουν ειδική εμπειρία και  να γνωμοδοτούν κατόπιν μεγάλης περίσκεψης και  σοβαρότητας με επαρκή τεκμηρίωση της γνώμης τους, κατόπιν πολλών συνεδριών ατομικών ή ομαδικών όλης της οικογένειας. Θα πρέπει μεταξύ άλλων να εξετάζουν και την περίπτωση ύπαρξης ψυχικών διαταραχών ή διαταραχών προσωπικότητας στο πρόσωπο των γονέων, που κάνουν αυτές τις καταγγελίες για να ξεσκεπάσουν την πραγματική αλήθεια. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουν τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές στο έργο τους, που είναι η απονομή δικαιοσύνης.

Γενικά όταν ένας πολίτης κατηγορείται ψευδώς θα μπορούσε να υποβάλλει κατά περίπτωση μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση και να ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη από τα πολιτικά δικαστήρια. Οι γονείς, που ψευδώς κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση των τέκνων τους θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να συμβουλεύονται τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους για τις ενδεδειγμένες νομικές κινήσεις στην εκάστοτε περίπτωση. Επίσης μπορούν με τη συνδρομή του δικηγόρου τους να ζητούν την βοήθεια των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών  ή άλλων κρατικών υπηρεσιών, που μπορούν να συνδράμουν στη περίπτωσή τους.

Προτείνω λοιπόν για καταπολέμηση του φαινομένου αυτού τα εξής:

1.  Να ιδρυθούν οικογενειακά δικαστήρια με έμπειρους καταρτισμένους  δικαστές με ειδική γνώση οικογενειακού δικαίου και ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας

2. Να τιμωρούνται  παραδειγματικά με ειδικές ποινικές διατάξεις γονείς, που δόλια κατασκευάζουν ψευδείς καταγγελίες κακοποίησης των τέκνων τους με στόχο να εκδικηθούν τον άλλο γονέα ή και να έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους  και τελικά να αποξενώσουν  αυτά από τον άλλο γονέα. 

3. Να υπάρχει άμεση συνδρομή της πολιτείας με ειδικούς επιστήμονες ψυχικής υγείας  για να επέλθει αποκατάσταση της σχέσης του αποξενωμένου γονέα με τα ανήλικα τέκνα του.

4. Να ιδρυθεί ΑΜΕΣΑ από την πολιτεία ειδική υπηρεσία  συμβουλευτικής βοήθειας από επιστήμονες ψυχικής υγείας για χωρισμένους γονείς, που θα επιμορφώνονται υποχρεωτικά, πριν από την προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα παιδιά τους,. Στην υπηρεσία αυτή  θα μπορούν να ζητούν βοήθεια σε κάθε αναγκαία  περίσταση, που θα μπορούσε να βλάψει το συμφέρον των παιδιών τους

5. Όλες οι δικαστικές υποθέσεις αστικές ή ποινικές, που έχουν σχέση με γονείς και παιδιά να διεκπεραιώνονται άμεσα και κατά προτεραιότητα προς προστασία του θεσμού της οικογένειας, του γονεϊκού λειτουργήματος και κυρίως των ανηλίκων παιδιών.

6. Να ισχύσει άμεσα ο θεσμός της συνεπιμέλειας δηλ. οι γονείς ανηλίκων να έχουν εκ του νόμου συνεπιμέλεια σε διάσταση ή χωρισμό  και η αποκλειστική επιμέλεια να λειτουργεί μόνο επικουρικά σε εξαιρετικές περιπτώσεις, που είτε θα συμφωνούν οι γονείς, είτε πραγματικά δεν θα μπορεί να λειτουργήσει η συνεπιμέλεια και μόνο κατόπιν επαρκώς τεκμηριωμένης και αιτιολογημένης δικαστικής απόφασης, που θα συνοδεύεται από σχετική σύμφωνη γνωμοδότηση δύο παιδοψυχολόγων κρατικής υπηρεσίας.

Εν κατακλείδι να πω ότι η  Πολιτεία,  η κοινωνία  μας, αλλά και καθένας από μας, πρέπει να ευαισθητοποιηθεί σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα,  που διαλύει καθημερινά οικογένειες και καταστρέφει ανθρώπους κυρίως από την ανευθυνότητα και ακαταλληλότητα ορισμένων γονιών.

Ευχαριστώ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Ελπίζω να βρήκατε αρκετά χρήσιμο και ενδιαφέρον το βίντεο αυτό. 

Τελευταία να σας υπενθυμίσω και πάλι ότι για νομικά θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας παιδιών  και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να ενημερώνεστε χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com

Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση και στείλετε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νση μου  info@dikigoros-diazygion.gr

Μέχρι το επόμενο βίντεο εύχομαι να είστε καλά. Γειά σας.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120 https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr * ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο.