Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Kavala G.G.law firm

Κλήση
στο κινητό

messenger-kavala-lawyers

George
Giagkoudakis

voice search

Φωνητική
Aναζήτηση


videos,Kavala G.G.law firm

Youtube
βίντεο

Whatsapp
Viber
Τηλεδιάσκεψη
(κατόπιν ραντεβού)


Προσοχή: Νέος Ποινικός Κώδικας & Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σε ισχύ από 1 Ιουλίου 2019.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


30/4/15

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 4017 (ΦΕΚ Α 212 23.9.2011)

Κύρωση του Καταστατικού του Διεθνούς Οργανισμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA).

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

   Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή: 
Άρθρο πρώτο Κυρώνεται και έχει την ισχύ, που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, το Καταστατικό του Διεθνούς Οργανισμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA), που υπογράφηκε στη Βόννη στις 26 Ιανουαρίου 2009, του οποίου το κείμενο σε πρωτότυπο στην αγγλική γλώσσα και σε μετάφραση στην ελληνική έχει ως εξής: 

  Statute of the Internationa) Renewable Energy Agency (IRENA) The Parties to this Statute, desiring to promote the widespread and increased adoption and use of renewable energy with a view to sustainable development, inspired by their firm belief in the vast opportunities offered by renewable energy for addressing and gradually alleviating problems of energy security and volatile energy prices, convinced of the major role that renewable energy can play in reducing greenhouse gas concentrations in the atmosphere, thereby contributing to the stabilisation of the climate system, and allowing for a sustainable, secure and gentle transit to a low carbon economy, desiring to foster the positive impact that renewable energy technologies can have on stimulating sustainable economic growth and creating employment, motivated &y the huge potential of renewable energy in providing decentralised access to energy, particularly in developing countries, and access to energy for isolated and remote regions and islands, concerned about the serious negative implications that the use of fossil fuels and the inefficient use of traditional biomass can have on health. convinced (hot renewable energy· combined with enhanced energy efficiency, can increasingly cover the anticipated steep increase in global energy needs in the coming decades, affirming their desire to establish an international organisation for renewable energy, that facilitates the cooperation between its Members, while also establishing a close collaboration with existing organisations that promote the use of renewable energy. have agreed as follows; Article I Establishment ef the Agency 
A.The Parties to (his Statute hereby establish the International Renewable Energy Agency (hereinafter referred to as "the Agency") in accordance with the following terms and conditions.


29/4/15

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4322 (ΦΕΚ Α' 42/27/04/2015)- «νόμου Παρασκευόπουλου»

 ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4322 (ΦΕΚ Α' 42/27/04/2015)
Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ' τύπου και άλλες διατάξεις.  («νόμου Παρασκευόπουλου»)

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                   ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ A

Αρθρο 1
Κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ' τύπου

   1. Τα άρθρα 1, πλην των παραγράφων 2 και 7, 2 και 3 του ν. 4274/2014 (Α Ί 47) καταργούνται. Επίσης, καταργείται το π.δ. 168 /2014, ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Καταστημάτων Κράτησης και Αυτοτελών Τμημάτων Γ' Τύπου, καθώς και κάθε άλλη διάταξη κατά το μέρος που αναφέρονται στα «καταστήματα κράτησης Γ' τύπου».

   2. Η παρ. 2 του άρθρου 19 του Σωφρονιστικού Κώδικα (ν. 2776/1999) αντικαθίσταται ως εξής:

   «2. Τα γενικά καταστήματα κράτησης διακρίνονται σε Α' και Β' τύπου. Με την επιφύλαξη των διατάξεων των παραγράφων 4 και 5 του άρθρου 11, στα καταστήματα Α' τύπου κρατούνται οι υπόδικοι, οι κρατούμενοι για χρέη και οι κατάδικοι σε ποινή φυλάκισης και στα Β' τύπου κρατούνται όλοι οι υπόλοιποι κρατούμενοι.»


28/4/15

Πότε αναβάλλεται η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής;

     * Δημοσιεύτηκε  7/3 /2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας 

  Πότε αναβάλλεται η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής; (Μέρος Α΄)
     Καταρχήν να πούμε ότι κατά το άρθρο 51 Π.Κ. ποινές στερητικές της ελευθερίας είναι η Κάθειρξη, η Φυλάκιση, ο περιορισμός σε ειδικό κατάστημα Κράτησης νέων, ο περιορισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα και η Κράτηση." Στο άρθρο 546 Κ.Π.Δ προβλέπεται πότε η απόφαση είναι εκτελεστή :” 1. Η καταδικαστική απόφαση και κάθε διάταξη του δικαστή ή του εισαγγελέα εκτελείται μόλις γίνει αμετάκλητη, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά σε ειδικές περιπτώσεις. 2. Αμετάκλητη είναι η απόφαση κατά της οποίας δεν επιτρέπεται ένδικο μέσο ή δεν ασκήθηκε μέσα στη νόμιμη προθεσμία το επιτρεπόμενο ένδικο μέσο ή ασκήθηκε εμπρόθεσμα και απορρίφθηκε”.
Αναβάλλεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής σύμφωνα με το άρθρο 555 Κωδικα Ποινικής Δικονομίας:" ... αν ο καταδικασμένος προσβλήθηκε μετά την καταδίκη του από ψυχοπάθεια σε βαθμό που να μην έχει συνείδηση της εκτελούμενης ποινής ταυτόχρονα διατάσσεται ο εγκλεισμός του καταδίκου σε δημόσιο ψυχιατρείο."
Η αναβολή στην περίπτωση αυτή διατάσσεται από το δικαστήριο των πλημμελειοδικών της περιφέρειας κρατήσεως του καταδίκου (άρθρο 559 περ. β' Κ.Π.Δ.) και διαρκεί όσο υπάρχει η ψυχοπαθητική κατάσταση. Ο χρόνος παραμονής στο ψυχιατρείο θεωρείται χρόνος εκτίσεως της ποινής κατ’ ανάλογη εφαρμογή του άρθρου 87 παρ. 3 Π.Κ. Κατά μία γνώμη παρέχεται αναβολή εκτελέσεως χωρεί και σε περίπτωση που η ψυχοπάθεια εκδηλώθηκε πριν από την καταδίκη και είτε δεν έγινε αντιληπτή από το δικαστήριο, είτε δεν λήφθηκε υπόψιν από το δικαστήριο που εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση και εξακολουθεί να διαρκεί.
Κατά την παρ. 3. άρθρου 560 Κ.Π.Δ.:" ‘Οταν στο δικαστήριο πρόκειται να εισαχθεί αίτηση αναβολής ή διακοπής της ποινής εξαιτίας εγκυμοσύνης, σωματικής αρρώστιας ή ψυχοπάθειας, ο εισαγγελέας που είναι επιφορτισμένος με την εκτέλεση έχει την υποχρέωση να διατάξει προηγουμένως την εξέταση του καταδίκου από δύο γιατρούς, αν είναι δυνατό ειδικούς η έκθεση διαβάζεται στο ακροατήριο. Ο εισαγγελέας μπορεί να καλέσει τους γιατρούς αυτούς και στο ακροατήριο." Η παραπάνω διάταξη 555 ΚΠΔ εφαρμόζεται αναλογικά και στην περίπτωση των χρηματικών ποινών.
Αναβάλλεται ΔΥΝΗΤΙΚΑ η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής σύμφωνα με το άρθρο 556 Κωδικα Ποινικής Δικονομίας:"
Η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής ΜΠΟΡΕΙ να αναβληθεί: α) αν η γυναίκα που καταδικάστηκε διανύει τους δύο τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της ή γέννησε πρόσφατα, ωσότου περάσουν 3 το πολύ μήνες από τον τοκετό, β) αν το δικαστήριο που καταδίκασε πρότεινε να δοθεί χάρη (κατά το άρθρο 407 παρ. 2 Κ.Π.Δ.). Στην περίπτωση αυτή η αναβολή διατάσσεται από το δικαστήριο που εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση (άρθρο 559 περ. α' Κ.Π.Δ.) και διαρκεί μέχρι να ανακοινωθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα η απόρριψη της αιτήσεως για απονομή χάρης (άρθρο 563 Κ.Π.Δ.). γ) στην περίπτωση του άρθρου 430 παρ. 2 . Εάν έχει υποβληθεί αίτηση ακυρώσεως της αποφάσεως η αναβολή διατάσσεται με αιτιολογημένη διάταξη του εισαγγελέα που εποπτεύει την εκτέλεση της ποινής (άρθρο 559 περ. γ' Κ.Π.Δ.) και διαρκεί μέχρι να κριθεί από το δικαστήριο η αίτηση ακυρώσεως. δ) αν η ποινή δεν υπερβαίνει τα δύο έτη για αποδεδειγμένες οικογενειακές ή επαγγελματικές ανάγκες και έως έξι το πολύ μήνες". Η αναβολή εδώ διατάσσεται με αιτιολογημένη διάταξη του εισαγγελέα που εποπτεύει την εκτέλεση της ποινής (άρθρο 559 περ. γ' ΚΠΔ). Ο αρμόδιος εισαγγελέας εδώ ασχολείται με το θέμα μόνο ύστερα από αίτηση του καταδίκου. Είναι δυνατή η χορήγηση αναβολής εκτελέσεως και στο στάδιο που μεσολαβεί ανάμεσα στη σύλληψη του δράστη και την διαβίβαση της παραγγελίας του εισαγγελέα για παράδοσή του, κατ’ άρθρο 552 ΚΠΔ, στο διευθυντή των φυλακών΄(Γνμδ. ΕισΕφΘεσ 2/2000 ΝοΒ 2000,1667).
ε) στην περίπτωση του άρθρου 429 παρ.3". (επί άσκησης έφεσης σε διαδικασία κατά απόντων και φυγοδίκων) και στ) αν η ποινή έχει μετατραπεί σε χρηματική και δεν καθίσταται δυνατή από τον συλληφθέντα η εξαγορά της, λόγω μη λειτουργίας της αρμόδιας προς είσπραξη δημόσιας υπηρεσίας. Η αναβολή, για το αναγκαίο προς καταβολή της εξαγοράς της ποινής χρονικό διάστημα, διατάσσεται, έστω και προφορικά, από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών του τόπου συλλήψεως. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών και Δικαιοσύνης καθορίζεται η διαδικασία και κάθε άλλη λεπτομέρεια που είναι απαραίτητη για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. - Συνεχίζεται το άρθρο με το β’ μέρος την Δευτέρα. Καλό Σαββατοκύριακο - Συντομογραφίες: Π.Κ. = Ποινικός Κώδικας Κ.Π.Δ. = Κώδικας Ποινικής Δικονομίας

24/4/15

Πως τιμωρείται η πρόκληση ναυαγίου κατά τον Ποινικό Κώδικα;

* Δημοσιεύτηκε  28/2/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας 

  Το έγκλημα της πρόκλησης ναυαγίου περιλαμβάνεται στο 13ο Kεφάλαιο Ειδικού Μέρους του Ποινικού Κώδικα με το τίτλο "Κοινώς επικίνδυνα εγκλήματα". Συγκεκριμένα προβλέπεται η εκ προθέσεως και η εξ αμελείας πρόκληση ναυαγίου με τις διατάξεις των άρθρων 277 Π.Κ. και 278 Π.Κ. οι οποίες έχουν ως εξής:

'Αρθρο 277 - " 'Οποιος με πρόθεση προκαλεί τη βύθιση ή την προσάραξη πλοίου τιμωρείται: α) με Φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών, αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα β) με Κάθειρξη, αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο γ) με Κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών, αν στην περίπτωση του στοιχείου β` επήλθε θάνατος." και το 'Αρθρο 278 -” 'Οποιος από αμέλεια έγινε υπαίτιος της πράξης του άρθρου 277 τιμωρείται με φυλάκιση."

16/4/15

Πότε μπορεί να ζητηθεί διαζύγιο, λόγω ισχυρού κλονισμού του γάμου και ποια η σημασία της υπαιτιότητας;

* Δημοσιεύτηκε  21/2/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας 
Σχετικά με το διαζύγιο προβλέπουν οι διατάξεις των άρθρων 1439 Α.Κ. (ισχυρός κλονισμός έγγαμης συμβίωσης), 1440 Α.Κ. (αφάνεια) και 1441 Α.Κ. (συναινετικό διαζύγιο).
 Κατά το άρθρο 1439 Α.Κ. όπως ισχύει σήμερα: "& 1- Καθένας από τους συζύγους μπορεί να ζητήσει το διαζύγιο, όταν οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά, από λόγο που αφορά το πρόσωπο του εναγομένου ή και των δυο συζύγων, ώστε βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης σχέσης να είναι αφόρητη για τον ενάγοντα. & 2 - Εφόσον ο εναγόμενος δεν αποδεικνύει το αντίθετο, ο κλονισμός τεκμαίρεται σε περίπτωση διγαμίας ή μοιχείας αυτού, εγκατάλειψης του ενάγοντος ή επιβουλής της ζωής του από τον εναγόμενο, καθώς και σε περίπτωση άσκησης από τον εναγόμενο ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του ενάγοντος. & 3 - Εφόσον οι σύζυγοι βρίσκονται σε διάσταση συνεχώς από δύο τουλάχιστον χρόνια, ο κλονισμός τεκμαίρεται αμάχητα και το διαζύγιο μπορεί να ζητηθεί, έστω και αν ο λόγος του κλονισμού αφορά στο πρόσωπο του ενάγοντος.

8/4/15

Έναρξη λειτουργίας Γραφείων Κτηματογράφησης Π. Ε. Καβάλας

Ανακοινώθηκε απο Δ.Σ.Α ότι επίκειται η έναρξη κτηματογράφησης σαράντα επτά προκαποδιστριακών ΟΤΑ του Νομού Καβάλας που δεν είχαν κτηματογραφηθεί στο παρελθόν.
Ουσιαστικά θα κτηματογραφηθεί το υπόλοιπο του Ν.Καβάλας πλην Θάσου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Η έναρξη της συλλογής των σχετικών δηλώσεων που έχει τρίμηνη προθεσμία για τους κατοίκους του εσωτερικού και εξάμηνη προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού έχει προγραμματισθεί για την 14η Απριλίου 2015.

Λειτουργεί διαδικτυακός τόπος με διεύθυνση www.e-ktima.gr για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Μέχρι στιγμής λειτουργούν γραφεία κτηματογράφησης:
α) Στην Καβάλα, επί της οδού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου 2, πλησίον του ΚΤΕΛ (τηλ.2510 220100)
β) Στην Ελευθερούπολη επί της οδού Δ. Δημάδη 7 (τηλ. 25920 21000)
γ) Το γραφείο Χρυσούπολης θα λειτουργήσει περί τα μέσα Μαΐου

2/4/15

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση 2015

 Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα σε όλους τους επισκέπτες  και υποστηρικτές του blog μου:  "Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με αγάπη και ειρήνη σε όλο το κόσμο.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία σε σας προσωπικώς και στην οικογένειά σας.  - Το 'Αγιο Φώς της Ανάστασης ας φωτίσει τις ζωές όλων μας και ας μας δώσει ζωογόνο δύναμη  για να ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία."

Με εκτίμηση 
Γιώργος Γιαγκουδάκης
Δικηγόρος Καβάλας


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ).